N Central domination

MyWork – sistem evidencije radnog vremena

Da li se u vašoj firmi dešava da zaposleni često ne dolaze na vreme ili predugo ostaju na pauzi i time demorališu one koji to ne rade? Zbog toga radnici koji su savesni mogu da steknu utisak da se njihovo pozitivno ponašanje ne ceni i s vremenom počnu da se ponašaju kao nesavesne kolege.

PCPress.rs Image

Neke kompanije pokušavaju da reše taj problem tako što se zaposleni upisuju u razne sveske koje je neophodno listati i pretraživati da bi se dobile relevantne informacije, jer ne postoje automatski generistani izveštaji. Koje je najpraktičnije rešenje ovakvih situacija?

Da li bi vam značilo da postoji sistem pomoću koga biste mogli jednim klikom da dođete do relevantnih podataka? Takav sistem evidencije radnog vremena razvio je Cards Print Security. Pomoću sistema MyWork uvid u evidenciju radnog vremena zaposlenih možete imati u realnom vremenu. Funkcioniše tako što zaposleni kada dolazi/odlazi s posla/pauze prislanja karticu na aparat koji ga fotografiše, što omogućuje da bezbednost i pouzdanost sistema budu na visokom nivou. Sve informacije skladište se u cloud‑u i menadžeri u svakom trenutku imaju relevantne informacije u realnom vremenu.

PCPress.rs Image

Danas se često susrećemo s tim da dosta vremena trošimo na analizu nepotrebnih podataka. Sistem MyWork, pored automatskog crvenog i zelenog izveštaja, pruža sve neophodne izveštaje u skladu s vašim potrebama i nema gubljenja vremena na traženje potrebnih podataka.

Crveni izveštaj:

  • ko je prekoračio dozvoljeno vreme za pauzu
  • ko je kasnio na posao

Zeleni izveštaj:

  • ko je ostao duže na poslu
  • ko je došao ranije na posao

Smatramo da ljudi koji vode kompaniju treba da se bave njenim razvojem, a da odgovore na pitanja u vezi s ponašanjem zaposlenih mogu da dobiju na veoma brz i jednostavan način:

  • da li zaposleni dolaze na posao ranije, na vreme ili kasnije
  • koliko često zaposleni odlaze na pauze i koliko se na tim pauzama zadržavaju
  • da li pri odlasku s posla izlaze ranije, na vreme ili kasnije
  • koliko komercijalisti imaju službenih sastanaka izvan kompanije i da li taj broj opravdava očekivanja
  • koliko često izlaze s posla ranije zbog privatnih obaveza

Pozovite nas na 011/4120510 da bismo vam pružili više informacija o tome kako možemo zajedno da dođemo do najboljeg rešenja za vašu kompaniju.

www.kontrolaradnika.com

(Objaljeno u PC#250)

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,