Narandžasti Pixel 4 potvrđen džinovskim Google bilbordom na Tajms Skveru

Glasine su potvrđene kada je Google predstavio veliki bilbord na Tajms Skveru kako bi promovisao izlazak novog telefona 15. Oktobra.

Fotografija bilborda na Tajms Skveru za Pixel 4
Pixel 4 bilbord na Tajms Skveru – Reddit korisnik “LousyTX”

Korisnik Reddita “LousyTX” uslikao je ovu potvrdu nove nijanse modela četvrte generacije Pixela. Ovo je poslednja u nizu vesti koje su procurele u javnost kada je u pitanju dugo iščekivani hardver kompanije iz Mauntin Vjua. Ipak nejasno je i dalje da li će ova boja biti dostupna za oba modela Pixel 4 koji se očekuju, od kojih je veći naravno oznake XL.

Pixel 4 Zadnji deo

Predstavljanje nove perjanice dolazi u vreme velikih promena koje su se desile u avgustu u vrhu Pixel tima. Osim toga, najveći igrači na tržištu, Apple i Samsung sa svojim pulenima iPhone 11 i Galaxy S10 i Note 10, već su objavili najbolje što imaju ove godine. Sa tržištem mobilnih telefona koje je u stagnaciji, i aktuelnih Pixel uređaja čija prodaja nije na zavidnom nivou, postavlja se pitanje koliko je izvesna budućnost novog modela.

Prve zvanične fotografije Pixela 4, pojavile su se sredinom juna, kada je Google tvitovao o svom uređaju i potvrdio glasine o dve zadnje kamere na XL modelu. Očekuje se da telefon ima jednu prednju kameru, ekran sa osveženjem od 90Hz i Android 10 operativni sistem.

Pročitajte i:  Google Pixel 9 serija imaće tri modela telefona

Twitter objava Google Pixel 4

Iako će jedan deo obožavalaca biti razočaran, model četvrte generacije će zadržati zarez u vrhu ekrana. Imaće zvučnike sa obe strane USB-C konektora na donjoj strani telefona. Dugmad za pojačavanje i uključivanje uređaja se očekuju da će biti na desnoj strani, dok će leva strana biti čista. Skener za otisak prsta se ne očekuje na telefonu Google Pixelu 4.

Izvor: CNET

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,