ASUS Zenbook

Samsung Galaxy Note 10 telefoni stigli u Srbiju – znamo i cene

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note10 i Note10+ seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Beogradu. Nova Galaxy Note10 serija, dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima.

PCPress.rs Image

Vrhunski Dynamic AMOLED displej, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka i super brzo punjenje garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju beleške na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internet. Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže neverovatan, širok spektar boja.

PCPress.rs Image

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da iseku.

Pročitajte i:  Samsung predstavlja Z Fold3, Z Flip 3, Buds2 i Watch4 11. avgusta

PCPress.rs Image

Softverske inovacije koje nova Galaxy Note10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost. Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada korisnici mogu da hvataju beleške i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

PCPress.rs Image

Galaxy Note 10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu videti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

Galaxy Note 10 cene

Galaxy Note 10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note 10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura beloj i aura crnoj boji od 23. avgusta, po preporučenim maloprodajnim cenama:

Galaxy Note10: 118.990,00 RSD
Galaxy Note10+ (256 GB): 136.990,00 RSD
Galaxy Note 10+ (512 GB): 149.999,00 RSD

Pročitajte i:  Xiaomi izbio na prvo mesto u Evropi po prodaji telefona

Više informacija o Galaxy Note10 i Galaxy Note 10+ možete pronaći ovde!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,