NOA telefoni dostupni u Srbiji

Brend mobilnih telefona NOA zvanično je stigao u Srbiju, pa će se u ponudi naći šest modela pristupačnih smartfone uređaja.

PCPress.rs Image

Ponuda ovog brenda obuhvata tri serije: premijum NOA Element – ulazne modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom; NOA Core; i NOA Rugged – uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove. U Srbiji će biti dostupni Core i Element modeli, kao i flagship NOA N10, dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade. Iz premijum serije dostupni su i smartphone uređaji NOA N7 i NOA N1, Core modeli L12, L11SE i Android NEXT SE.

Specifičnost NOA brenda je i NOA Element Premium Care usluga za sve korisnike uređaja iz premijum serije, uz koju su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale usled nepažnje korisnika, uključujući štetu nastalu zbog pada ili delovanja mehaničke sile.

PCPress.rs Image

Brend ovih telefona je u vlasništvu hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, a dostupni su i na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,