BIZIT plus

Noise u maju proizveo milion pametnih satova u Indiji

Nosie proizveo milion pametnih satova u Indiji tokom maja.

PCPress.rs Image

Noise, proizvođač pametnih uređaja, je početkom ove godine preuzeo korake i počeo da prebacuje proizvodne kapacitete u Indiju. Tokom ovog meseca u Indiji, Nosie, je proizveo milion pametnih satova, što je značajno dostignuće. Noise planira da 90% svoje proizvodnje preseli u ovu državu do kraja godine.

Noise je samo jedna od tehnoloških kompanija koja je tokom ove godine preselila svoje proizvodnje u Indiju. Pored njih najznačajniji transfer na Istoku je bio Apple. Novi izveštaj Noise pokazuje da je premašen taget. Odnosno kompanija nije očekivala da će uspeti svakog meseca da proizvede milion jedinica što se pokazalo kao moguće. Do sada je ova kompanija već isporučila 3 miliona pametnih satova proizvedenih u Indiji.

Indija nastavlja da ulaže u svoju infrastrukturu i da nudi podsticaje kako bi se i druge tehnološke kompanije preselile. Ovakve vesti joj samo idu u korist. Na ovakve promene u podeli proizvodnog terena Kina još uvek nije dala odgovore. Kina najviše trpi kada je reč o transferima proizvodnih pogona. Međutim za sada Kina nema nikakav odgovor na novo tržišno dešavanje.

Pročitajte i:  Hakeri iz Kambodže držali u zarobljeništvu 250 ljudi

Izvor: gimochina.com

Facebook komentari: