Nova Govee višebojna svetlosna traka sinhronizuje se sa vašom muzikom

Osnovne trake jeftinih LED dioda su robne stavke ovih dana, ali Govee ima novu premium pametnu LED traku koja obećava nove nivoe osvetljenosti i svetlosnih emisija koje reaguju na zvuk. Govee LED Strip Light M1 je RGBIC Plus svetlo od pet metara koje može da proizvede 16 miliona boja i ima ugrađeni mikrofon za sinhronizaciju sa muzikom i filmovima.

PCPress.rs Image

Takođe ima 11 muzičkih režima i dodatna podešavanja svetla kao što su bledenje, svetlucanje, strujanje i protok koje možete da birate preko aplikacije Govee Home — sa nekim kontrolama dostupnim preko glasovne komande kada se sinhronizuju sa Amazon Alexa ili Google Assistant-om. Govee M1 je sada dostupan na Amazonu i Govee-ovoj online prodavnici za 99,99 dolara, a čini se da je usmeren direktno na gradijentne svetlosne trake kompanije Philips Hue. Govee tvrdi da M1 može da proizvede više od dva puta više lumena od ponude Hue traka i da je to postigao korišćenjem 60 LED dioda po metru (raspoređenih u 10 segmenata). To je otprilike dvostruka gustina LED dioda koje se nalaze na većini osnovnih traka.

Ali dok Hue ima mnogo ekspanzivniji ekosistem svetla i dodataka za pametne kuće, Govee-ov M1 je jeftiniji i duži i takođe koristi neke od sopstvene povezanosti sa drugim Govee proizvodima. M1 se može podesiti na DreamView režim za sinhronizaciju sa LED diodama koje pokreće Govee kamera i koje boje odgovaraju onoj na TV-u ili monitoru, omogućavajući vam da proširite svetlosnu emisiju na zid ili je diskretno sklonite za više ambijentalnog osvetljenja. Ako već posedujete Govee DreamView T1 ili G1, možda ćete moći da osvetlite celu sobu onim što gledate ili igrate.

Instaliranje M1 bi trebalo da bude jednostavno kao da odlučite gde ide i zalepite ga na mesto pomoću lepka koji je prethodno instaliran duž trake. Uključuje se u standardnu zidnu utičnicu i nema nikakvu otpornost na vodu, tako da vibracije na zabavi ne idu na otvorenom. Takođe, morate da želite svih pet metara svetlosti jer, za razliku od drugih svetlosnih traka, M1 ne možete smanjiti na kraću dužinu. Sa druge strane, ako vam pet metara nije dovoljno dugo, možete kupiti drugu M1 traku i spojiti ih zajedno za kombinovanih 10 metara.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,