Novi broj magazina PC #291 dostupan u digitalnoj čitaonici

U našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #291. U novom broju se bavimo brojnim interesantnim temama, ali svakako je najznačajnija tema – BIZIT. Naime, PC Press tradicionalno početkom novembra organizuje najbolju konferenciju posvećenu IT biznisu. Ove godine u centru pažnje je bitka za korisnike, a najavljeni su brojni predavači koji će uveličati ovu manifestaciju. Konferencija će bez sumnje izazvati veliko interesovanje širokog kruga poslovnih korisnika.

PCPress.rs Image

Osim toga, posvetili smo puno pažnje eHealth temi, koja je bez ikakve sumnje veoma zanimljiva i važna u eri pandemije. Digitalni marketing je takođe u fokusu, a kao i uvek testirali smo veliki broj interesantnih uređaja. Sjajan Samsungov prekloni telefon Galaxy Z Fold 3 5G, izuzetan ASUS laptop baziran na AMD čipovima, Motorola Edge 20 Pro telefon koji donosi neverovatno puno za uložen novac, nekoliko NAS rešenja, kao i WiFi 6 rutera – o svemu tome možete čitati u novom broju!

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

PCPress.rs Image

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno u našoj digitalnoj čitaonici!

Facebook komentari: