Novi broj magazina PC #294 dostupan u digitalnoj čitaonici

Kao što ste to navikli početkom svakog meseca, u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #294.

PCPress.rs Image

Godina je prošla i sada sumiramo sve što smo doživeli i (za sada) preživeli u periodu koji je već praktično za nama. Sumiramo utiske, analiziramo trendove koje je donela protekla godina, ali i biramo najbolje i najimpresivnije uređaje i servise koji su tokom 2021. godine ostavili upečatljiv utisak na nas. Mobilni telefoni, računari, tableti, komponente, uređaji, kamere, televizori, zvučnici, o svemu tome možete čitati u novom broju, ali i o trendovima u poslovnoj sferi, uključujući dešavanja na polju hardverske infrastrukture i data centara.

Testirali smo džinovski HiSense televizor, najnoviji Huawei pametni sat, intervjuisali ljude koji su napravili sjajnu priču u protekloj godini na polju mobilnih telefona, ali i direktora RNIDS-a, doneli smo pregled DSM i ECM rešenja, testirali najjeftiniji laptop sa OLED ekranom u Srbiji…Donosimo i preporuku šta možete kupiti vašem malom geek-u za predstojeće praznike i kako ga istovremeno obradovati i pobuditi želju za novim saznanjima.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

PCPress.rs Image

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno u našoj digitalnoj čitaonici!

Facebook komentari: