BIZIT plus

Novi rekord gledalaca Twitch-a tokom boks strima

Ibaijev bokserski događaj dostigao je vrhunac od više od 3,3 miliona istovremeno gledalaca

PCPress.rs Image

Twitch-ov rekord istovremenog gledanja je ponovo oboren. Španski streamer Ibai Llanos Garatea (koji na platformi naziva „Ibai“) dostigao je vrhunac od više od 3,3 miliona istovremeno gledalaca tokom bokserskog događaja koji je organizovao tokom vikenda, prema Twitch-u (preko Eurogamera), srušivši prethodni rekord od skoro 2,5 miliona drži španski streamer TheGrefg.

Ibaijev događaj, La Velada del Ano II, uključio je druge kreatore sadržaja koji su se takmičili u ringu, kao i neke muzičke nastupe. Bokserski događaji predvođeni kreatorima sadržaja nisu baš nova ideja, ali uspeh Ibaijevog šoua, koji se odigrao u areni pred prepunom publikom, pokazuje da oni i dalje mogu biti veliki privlače za gledaoce uživo i virtuelne.

Ibai je sada četvrti najpraćeniji kanal na Twitch-u sa 11,1 miliona pratilaca, prema Twitch analitičkom sajtu Twitch Tracker. Ninja ostaje najpraćeniji kreator platforme, ali Ibai trenutno stoji iznad ostalih Twitch glavnih oslonaca kao što su Tfue, xQc, Shroud, and Pokimane.

Pročitajte i:  Twitch otpušta jednu trećinu svog osoblja 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,