BIZIT 23

Održan prvi Developers’ mDay

Vremenske nepogode u Beogradu nisu sprečile sve zainteresovane developere koji su došli na prvi mDay, kako bi od kolega koji rade na nekim od najvećih Web sajtova u Srbiji čuli iskustva u radu na velikim projektima.

mday_002U sredu, 14. maja u Kulturnom centru „Grad“ održan je Developers’ mDay, prvi u nizu događaja koje će organizovati kompanija Mainstream, a namenjeni su svima koji se bave naprednim Web razvojem. Prepuna sala nije bila dovoljna da primi sve zainteresovane, a oni koji su se među prvima registrovali imali su priliku da čuju iskustva webmastera i drugih stručnjaka koji su angažovani na nekim od najvećih Web sajtova u Srbiji.

Skup je otvorio Boško Radivojević, jedan osnivača i direktora kompanije Mainstream, i prisutnima predstavio agendu mDay-a, govornike i teme o kojima će oni govoriti, kao i samu kompaniju. Zahvaljujući fokusu na pružanje naprednih hosting usluga i insistiranju na kvalitetu pruženih usluga, Mainstream je uspeo da brzo postane tržišni lider. O kvalitetu usluga koje pruža dovoljno govori i podatak da se od 10 najposećenijih domaćih sajtova njih čak 8 nalaze na Mainstream-ovim serverima, smeštenim u jednom od tri datacentra u Srbiji. Pored usluge managed hostinga, Mainstream odnedavno nudi i mCloud, prilagodljivi cloud hosting servis koji krajnjim korisnicima pruža mogućnost lakog i jednostavnog podizanja sopstvenih servera.

Više informacija o ovom skupu pogledajte na http://www.mcloud.rs/blog/odrzan-prvi-developers-mday/.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,