TrendMicro

Održana AMD i Gigabyte VIP partnerska konferencija

Kompanije AMD i Gigabyte zajedno su organizovale VIP partnersku konferenciju koja je održana juče, 03. septembra, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Domaćini su ugostili partnere, distributere i ljude iz medija sa ciljem da im približe novosti, pre svega, u vezi sa procesorima i matičnim pločama koje ove kompanije proizvode.

PCPress.rs Image

Konferencija je počela izlaganjem Nikole Razdorova iz kompanije Gigabyte, koji je na jednostavan način i sa puno detalja objasnio učesnicima po čemu su njihove matične ploče jedinstvene. Kućnim korisnicima je danas na raspolaganju kvalitet komponenti koji zadovoljava industrijske standarde. To znači dvostruko veći sloj bakra na magistralama u odnosu na konkurenciju, što obezbeđuje bolju provodljivost i manje grejanje. Testiranja su pokazala da se rastom temperature smanjuje životni vek kondenzatora, a time i matične ploče. Neprestanim inoviranjem kompanija Gigabyte stalno iznalazi nova rešenja kojima produžava njihov životni vek, obezbeđuje siguran i prijatan rad.

PCPress.rs Image

Nakon kraće pauze Nedeljko Kovačević iz kompanije AMD održao je kratko predavanje o prednostima AMD procesora Ryzen generacije u odnosu na konkurenciju, koji se svode na napredne tehnologije, veće brzine i niže cene. U kombinaciji sa tehnologijama koje su implementirane u okviru Gigabyte matičnih ploča procesori se dosta manje greju, a samim tim mogu da rade na višoj frekvenciji i pokazuju značajno bolje rezultate na svim testovima.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  BIZIT 2022: Kako do klijenata i kakva su iskustva neophodna
eFakture

Tagovi: , ,