BIZIT 2022

Partner BIZIT 2021 konferencije: Konvereks

Da li imate problem sa distributivnom mrežom, koja utiče na rad vaših kompjutera ili proizvodnih mašina? Često imate kratkotrajne nestanke struje, koji utiču na Vaše poslovanje i nose rizik od gubitka podataka? Želite da imate sigurno mesto za Vaše podatke? Onda ste na pravom mestu, jer IT infrastruktura i data centri će biti jedna od tema ovogodišnje BIZIT konferencije čiji će partner i ove godine biti Konvereks.

PCPress.rs Image

Firma Konvereks se 21 godinu bavi rešenjima za:

  • sisteme besprekidnih napajanja, koji obuhvataju UPS uređaje, agregate, ispravljačko- invertorske sisteme i stacionarne baterije i
  • opremu za data centre- rekove, hlađenja, duple podove, sisteme za nadzor i DCIM softver.

Zašto bi korisnik morao da se razume u projektovanje rešenja napajanja i zaštite podataka? Da zna kako da instalira UPS u rek? Kako se povezuju potrošači ili montira i pušta u rad UPS ili agregat? Da zna u čemu je problem kada se pojavi alarm na UPS uređaju i da pored uloženog novca u infrastrukturu, mora i dalje da brine o sigurnosti opreme i podataka?

Odgovor je da ne mora. Potrebno je samo da pozovete Konvereks i oni će Vam rešiti sve probleme sa napajanjem- predstaviće Vam najbolje rešenje za Vaše poslovanje, nabaviće opremu, isporučiti na lokaciju, instalirati i pustiti u rad po sistemu „ključ u ruke“. U toku eksploatacije, Konvereks će vršiti redovne preglede i servisiranje opreme kako bi besprekorno funkcionisala. Ono što ih izdvaja na tržištu jeste kvalitet usluga.

U dva oficijelna dana konferencije BIZIT očekuje vas preko 50 eminentnih predavača i mogućnost da razmenite iskustva i primere iz prakse sa predavačima i kolegama. Ove godine ćemo se potruditi da pokažemo na koje je sve načine moguće pridobiti nove i zadržati stare klijente na turbulentnom tržištu koje svake godine postavlja neke nove zahteve. Videćemo kako je pandemija uticala na odnos kompanija prema klijentima, ali i kako su korisnici promenili svoja očekivanja.

Na BIZIT‑u se trudimo da prenesemo uspešne priče i korisnika i dobavljača, kako bi svaki dobar glas dobio priliku da se daleko čuje. Klijenti BIZIT‑a su uspešne IT firme koje nude svoje usluge, ali i uspešne kompanije koje koriste IT usluge i proizvode i trude se da pronađu najbolja rešenja za svoje poslovanje. U proteklih sedam godina na konferenciji je učestvovalo preko 7000 polaznika i održano je preko 500 predavanja na različite teme u vezi poslovanja i IT‑ja. Zakazali smo preko 1000 sastanaka i kumovali nebrojenim poznanstvima i sklopljenim poslovima.

Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,