ePlaneta

PC Press broj 176. u prodaji od 30. marta

naslovna176_za_web U prodaji je aprilski PC Press, iz kojeg izdvajamo nekoliko tema.

Put do legalnog softvera

Nabavka računara za firmu usko je vezana sa licenciranjem softvera – kako uz optimalne izdatke biti legalan, i kako to na najbolji način iskoristiti? Pripremili smo opsežan vodič za licenciranje Microsoft, Autodesk i Adobe softvera, dopunjen informacijama o toku kontrole Poreske uprave, ali i odgovorima na najčešća pitanja korisnika.

Čipovi pod šlemom

Život na planeti Zemlji opasniji je nego ikad, a neprijatelj je sve drugačiji. Pod danas ignorisanom, a onima s dužim (ne i boljim) pamćenjem prepoznatljivom parolom “Ništa nas ne sme iznenaditi”, svetske vojne sile kreiraju nove vojnike i oružja budućnosti.

IE9: Lepša strana Web-a

Izlazak završne verzije Internet Explorer-a 9, istovremeno na 40 svetskih jezika, obeležen je 19.marta i u Beogradu. Šta je doneo novi Internet Explorer i treba li ga odmah instalirati?

LTE mobilne mreže – prvi utisci

Mobilni operatori u Srbiji se pripremaju za novu generaciju prenosa podataka. Prenosimo utiske sa prvih LTE testiranja u mreži MTS-a – da li konačno dobijamo mobilni internet koji može da zameni ADSL/kablovski pristup?

Pročitajte i:  Notepad dobio opciju provere pravopisa

I još izveštaji iz Barselone i sa CeBIT-a, brojni noviteti u hardverskom i softverskom delu časopisa i nekoliko veoma interesantnih komentara. Novi broj možete potražite na kioscima i kod kolportera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,