Top50 Glas publike

Perihard dobitnik Oskara kvaliteta

Oskar2010 Perihard inženjering d.o.o. dobitnik je ovogodišnje nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” u kategoriji malih i srednjih preduzeća iz oblasti:

  • Liderstvo
  • Procesi, proizvodi i usluge
  • Ključni rezultati

“Oskar kvaliteta” dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti.

Nagradu je dodelio Fond za kulturu kvaliteta i izvrsnost u saradnji sa PKS i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja RS, na svetski dan kvaliteta, a po ugledu na slične nagrade u svetu.

"Oskar kvaliteta" se dodeljuje u dve kategorije (velike organizacije, male i srednje organizacije), i to od strane žirija, koga čine predstavnici državnih, naučnih i stručnih institucija, a na osnovu ocene Ocenjivačkog tima biranog sa liste registrovanih ocenjivača za poslovnu izvrsnost po FQCE modelu.

Pored Periharda, u uži izbor je ušlo još 4 kompanije, koje su dobile nagrade po nekom od kriterijumima ocenjivanja (liderstvo, politika i strategija, ljudski resursi, poslovni rezultati, uticaj na društvo…).

Perihard inženjering je osnovan 1991.godine i bavi se industrijskim remontom toner kaseta, servisiranjem štampača i kreiranjem najmodernijih outsourcing rešenja u oblasti štampe. U svom poslovanju još od 2000.g. aktivno primenjuje standarde ISO 9001 i ISO 14001, kao i najviše tehničke standarde u oblasti remonta tonera. Perihard zapošljava 45 radnika.

Pored aktivnosti na domaćem tržištu, Perihard je prisutan i na tržištima u regionu (Crna Gora, BIH, Hrvatska) sa ciljem daljeg širenja i na tržišta EU, Rusije i dr.

Izvor: Perihard

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,