ASUS ROG Flow

Pet razloga za Amazon smartfon

Kao što se i pretpostavljalo, Amazon je predstavio svoj novi uređaj i prvi smartfon ove kompanije – Fire Phone.

amazonKoštaće 199 dolara uz dvogodišnji ugovor, a iako je pretprodaja već krenula, isporuka kreće za oko mesec dana, tačnije 25. jula.

Telefon je deo Amazonovog ekosistema i, kako pišu američki mediji, vrlo je očigledno da je dizajniran za muziku, video i čitanje.

Ima 4,7-inčni ekran, napravljen je od aluminijuma i dolazi sa 32GB memorije. Kamera je rezolucije 13 megapiksela, a fotografije će se skladištiti u Amazon Cloud Driveu, gde će korisnici imati neograničeni prostor.

Yahoo Tech izdvojio je pet glavnih karakteristika ovog telefona mogu opredeliti buduće kupce, a evo i koje su to:

3D – Karakteristika koju je Amazon nazvao Dynamic Perspective daje utisak dubine i slojeva, a naročito će biti dobra za igre ili mape.

Kupite sve što vidite – Sistem Firefly, na kome ovaj telefon radi, oogučava da usmerite kameru ka nekom objektu, on će ga prepoznati i omogućiti vam da ga kupite na Amazonu. Mikrofon to isto čini za pesme i druge medijske sadržaje.

Pročitajte i:  Microsoft planira da preuzme Discord

Dobra kamera, odličan storidž – 13 megapiksela nisu retkost na današnjim smartfonima, ali ovaj nudi i neograničenu količinu prostora za skladištenje fotografija na Amazon Cloud Driveu.

Pametne slušalice – Zamršeni kablovi slušalica? Sa onim koje dolaze uz Fire Phone to s eneće desiti.
Ako ste deo Amazon ekosistema, ovo je telefon za vas – Vaš Amazon nalog na telefonu daće vam pristup svim sadržajima koje imate.

Za ostatak specifikacija, posetite zvanični sajt.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,