ePlaneta

PlayStation 5 pre-order saga

Isprva se činilo da je predobro što je Amazon uspešno obradio gomilu prednarudžbi za PlayStation 5 konzolu nakon što su drugi trgovci spektakularno ispustili tu priliku. Do sada je delovalo kao pun pogodak, međutim, novi mejl iz Amazona pokazuje da nije sve baš tako uspešno.

playstation 5 saga sa amazonom

Konzola ne stiže na vreme

Juče je kompanija Amazon poslala email mnogima koji su kod njih naručili PlayStation 5 konzolu, i onu redovnu, ali i digital edition verziju, u kom se kaže da isporuka možda neće stići na vreme do zvaničnog izlaska 12. novembra. U mejlu se navodi sledeće:

“Kontaktiramo vas u vezi sa porudžbinom PlayStation 5 da bismo vas unapred obavestili da ovu stavku možda nećete dobiti na dan kada izlazi zvanično na tržište, zbog prevelike potražnje. Potrudićemo se da vam što pre dostavimo proizvod, čim bude dostupna.”

Ovo predstavlja situaciju u kojoj čak ni Amazon još uvek ne zna tačno koliko će PlayStation 5 konzola dobiti da proda, pa prodavac pokušava da bude siguran i upozori ljude da ne postoji garancija isporuke na dan pokretanja. Tim kupcima će sada biti ostavljen izbor da sačekaju ipak i dobiju konzolu kad-tad, ili da se nadaju da će Amazon uspeti da snažnim snabdevanjem isporuči svim ljudima koji su je već kupili 12. novembra. Ono što je bitno jeste da svako ko je naručio konzolu, da će je i dobiti u jednom trenutku, jer ipak je Amazon najveća e-prodavnica koja će među prvima imati dovoljne zalihe nove konzole.

Pročitajte i:  Kako povezati PS5 kontroler sa vašim iPhone-om i iPad-om

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

1 thoughts on “PlayStation 5 pre-order saga

  • 23. 09. 2020. at 13:29
    Permalink

    Čuo sam da su kod nas za pre-order obezbedili 200 konzoli..
    Pa da li je to moguce

Comments are closed.