PlayStation VR2 slušalice konačno dostupne

Set je bio ekskluzivan samo za prodajnu na platformi Direct od samog lansiranja.

PCPress.rs Image

Cena za set je 550 dolara

Dobro ocenjene, ali skupe PlayStation VR2 slušalice sada su široko dostupne nakon dvomesečnog perioda ekskluzivnosti na Sony-jevom internet sajtu za potrošače, nazvanom “Direct”. Prošlog meseca, kompanija je podelila vest putem Twitter-a, ali nije postavila službeni datum niti objavila koji će prodavci dobiti distribuciju. Od danas, korisnici mogu nabavitii PSVR2 na Amazon-u, GameStop-u, Best Buy-u i drugim prodavnicama.

Sada će nabavka PSVR 2 slušalica biti olakšana. Zatim, veća dostupnost mogla bi da dovede i do veće prodaje i popusta. Po ceni od 550 dolara, ovaj dodatak za PS5 je skuplji od samog PS5. Sony nije otkrio nikakve detalje vezane za prodaju slušalica. Međutim, kompanija je prepolovila očekivane brojeve prodaje uoči februarskog lansiranja zbog manjeg broja prednarudžbina od očekivanog. To što su slušalice neko vreme bile zaključane iza ekskluzivnog veb portala verovatno nije bilo od koristi.

PSVR 2 set je hvaljen zbog fantastičnog vizuelnog kvaliteta, ažuriranih kontrolera i sposobnosti haptičkih povratnih informacija, iako trenutno biblioteka igara nije bogata. Možda će veća dostupnost dovesti do toga da set stigne u više domova, ubrzavajući usvajanje od strane šire javnosti i pružajući pravu konkurenciju platformi Meta Quest. Takođe, sve ovo bi moglo biti dobro za razvoj VR sistema.

Pročitajte i:  PS5 Pro stiže tokom praznične sezone  

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,