TrendMicro

Počinje dvanaesti Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade dvanaesti put zaredom organizuje projekat Case Study Show 2018 koji će se održati od 3. do 10. marta na Fakultetu organizacionih nauka, a projekat je otvoren za sve studente Beogradskog univerziteta. Pre zvaničnog otvaranja projekta, 3. i 4. marta, održaće se predavanja, to jest deo projekta namenjen najpre studentima početnih godina studija i onima koji nemaju iskustva u rešavanju studije slučaja. 

PCPress.rs Image

Prvi dan projekta Case Study Show, 6. mart, rezervisan je za svečano otvaranje i Meet Up, a fokus u ovom delu je na povezivanju učesnika sa kompanijama u neformalnoj atmosferi. Tribina Show (me) business, koja će se takođe održati 6. marta, novina je na ovogodišnjem Case Study Show u okviru kog će predstavnici kompanija imati priliku da predstave svoje poslovanje, aktuelna dešavanja u svojim kompanijama, kao i šta kompanije očekuju od svojih potencijalnih zaposlenih.

U okviru drugog dela, Case Room, 8. i 9. marta, učesnici će imati priliku da naučeno i primene u rešavanju jedne studije slučaja u timovima od po tri člana. Za rešavanje poslovnog problema imaju četiri sata, nakog čega se bira pobednički tim. Paralelno sa Case Room-om, 8. i 9. marta, održava se i Business Case, glavni deo projekta koji podrazumeva rešavanje studije slučaja iz oblasti poslovanja kompanija učesnica. Učesnici se takmiče u timovima od po četiri člana i imaju pet dana da reše zadatu studiju slučaja, nakon čega se takođe bira pobednički tim. Speed Dating će se održati 10. marta gde će zainteresovani učesnici imati priliku da se po drugi put upoznaju sa predstavnicima kompanija, ali u formalnoj atmosferi, nakon čega sledi svečano zatvaranje projekta.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,