BIZIT plus

Poe desktop aplikacija – AI za ćaskanje

Poe, AI platforma za ćaskanje koju je kreirala Quora, dodala je niz ažuriranja, uključujući Mac aplikaciju, mogućnost višestrukih istovremenih razgovora sa istim AI botom, pristup Meta Llama 2 modelu i još mnogo toga. Takođe planira nivo preduzeća kako bi kompanije mogle da upravljaju platformom za svoje zaposlene, navodi se u e-poruci koja je nedavno poslata Poe korisnicima.

PCPress.rs Image

Poe ambicija je da bude veb pretraživač za AI chat botove. Adam D’Angelo, izvršni direktor Poove matične kompanije Quora, takođe sedi u upravnom odboru OpenAI-a i smatra da će broj AI robota nastaviti da raste. Poe želi da bude jedino mesto gde ih sve možete pronaći.

„Mislim da će postojati ovaj masivni ekosistem sličan onome što je veb danas“, rekao je D’Angelo nedavno. „Mogao bih da zamislim svet u kojem većina kompanija ima botove koji pružaju javnosti. Poe vam omogućava da platite jednu pretplatu za neograničen pristup svim botovima na svojoj platformi za 19,99 dolara mesečno ili 200 dolara godišnje.

Pročitajte i:  Suosnivač Google DeepMind-a pridružuje se Microsoftu  

Nova Mac aplikacija radi veoma slično Poe veb i mobilnim aplikacijama, koje vam omogućavaju da ćaskate sa botovima kao što je OpenAI ChatGPT-4 zajedno sa Anthropicovim Claudeom. Prema e-poruci koja je objavljena tokom vikenda u kojoj se najavljuju nova ažuriranja proizvoda, postoje tri nova bota koja nude pristup Meta-inom (skoro) open-source LLama 2 modelu.

Pored toga, Poe vam sada omogućava da vodite više razgovora sa istim botom, tražite botove preko njegove stranice za istraživanje i koristite platformu na japanskom. Poe je takođe platforma za kreiranje botova sa sopstvenim API-jem, a sada će omogućiti programerima da podese „temperaturu“ upita. „Više temperature stvaraju raznovrsnije, ali manje predvidljive odgovore, a niže vrednosti stvaraju konzistentnije odgovore“, navodi kompanija.

Poe tek treba da podeli detalje o svom planiranom nivou preduzeća, ali možete da se nađete na listi čekanja preko ovog Google obrasca.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , , , ,