Preporuke YouTube Music-a sada mogu da se pojave u Android 12 Quick Settings

Poslednjih dana, YouTube Music je proširio podršku za funkciju Android 12  preporuka za medije koja uočljivo prikazuje nedavne albume i plejliste da bi odmah započela reprodukciju.

PCPress.rs Image

Dostupno od 18. juna

Ove medijske preporuke se automatski pojavljuju nakon povezivanja audio uređaja, poput slušalica ili drugih sistema zvučnika, preko Bluetooth-a. Ikona i naziv aplikacije se nalaze u gornjem levom uglu dok sa desne strane dobijate tri nedavno puštena dela sa YouTube Music-a. Otvaranje brzih podešavanja daje vam ukupno šest, dok se kompaktna kartica može prikazati i na zaključanom ekranu. Dodirom odmah počinje reprodukcija u pozadini tako što se prebacujete na Now Playing kontrole i zadržavate u Quick Settings.

Ove medijske preporuke će ostati nekoliko minuta i možete da uradite swipe da biste im ponovo pristupili, iako se tada pojavljuju nakon kontrola reprodukcije i započinju drugu numeru. Vizuelno podseća na redizajniranu “Listen again” policu i vidžet Material You. Preporuke se mogu onemogućiti u Settings app > Sound & vibration > Media i isključivanjem “Show media recommendations.”. Od 18. juna, ove preporuke YouTube Music-a se pojavljuju prilično dosledno nakon povezivanja slušalica na Android 12. Pojavljuju se mnogo šire za Google-ov servis za striming nego u prošlosti, dok su ih videli i neki korisnici Spotify-a. Kartica će se verovatno pojaviti u punoj visini na Android-u 13.

Pročitajte i:  YouTube: Obavezna oznaka za sadržaje koji nastanu uz pomoć AI alata

Izvor: 9to5google

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,