BIZIT 2022

Prijavite se za IAB MIXX Awards Serbia

Manje od deset dana ostalo je za prijave za IAB MIXX Awards Serbia (Marketing and Interactive Excellence Awards), jedino globalno takmičenje koje je 100% – digital. Ove godine IAB Serbia prvi put organizuje ovo prestižno, međunarodno priznato takmičenje koje prepoznaje digital marketing excellence i dodeljuje priznanje za izuzetne i najbolje cross-media digitalne kampanje i projekte.

IBM-vizual6

Najbolji prijavljeni radovi dobiće IAB MIXX nagradu, čime će postaviti standarde koji inspirišu, edukuju i prikazuju best-practice u industriji digitalnog marketinga. Nagrade za IAB Srbija IAB MIXX Awards Serbia se dodeljuju u 10 kategorija: Best Innovation, Best Microsite, Best Mobile, Best Corporate Website, Best Brand Awareness Campaign, Best Direct Response and Lead Generation Campaign, Best Social Media Campaign, Best Branded Content, Best Cross Media Integration i IAB MIXX Grand Prix – najprestižnija nagrada takmičenja. Za Grand Prix se kandiduju pobednički radovi iz svih kategorija, dok će odluku o pobedniku ove kategorije doneti stručni žiri glasanjem.

Nagrade će pobednicima biti dodeljene 15. decembra ove godine na svečanosti u okviru “IAB MIXX Conference Serbia 2016” koja će biti održana u Narodnom pozorištu u Beogradu. Na prestižnoj konferenciji, posvećenoj upotrebi tehnologije i inovacija u marketingu, digitalnoj ekonomiji i naprednim metodama digitalnog advertajzinga, govoriće Nicole Yershon (innovations direktor u agenciji Ogilvy & Mather, London, sudija Cannes Lion innovation & D&AD 2016. i jedna od 100 vodećih britanskih influensera/muvera), Dean Johnson (design leader, pisac, prezenter, BBC tech pundit i Head of Innovation u Brandwidth-u), Debi Bester (CEO and CCO Department of Change, Londonske innovation agencije, koja ima preko 20 godina iskustva u novinarstvu, advertajzingu i inovacijama, dobitnica više od 110 nagrada, uključujući 5 Grand Prix, za kreativnost i inovacije u Kanu i festivalima u Njujorku, Londonu itd.) Jonny Watson (25 godina iskustva u vodećim digitalnim agencijama) i druga velika imena digitalnih medija, marketinga i digitalnih biznis modela.

“IAB MIXX Conference Serbia 2016” je edukativnog karaktera. Ključni predstavnici industrije marketinga iz Srbije i regiona predstaviće svoja iskustva sa razvijenijih tržišta i sa publikom podeliti svoja znanja, najbolje prakse i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Na ovoj konferenciji srešće se kreatori, vizionari, eksperti digitalnih medija i marketinga, stratezi, donosioci poslovnih odluka, kreativni umovi i tehnološki geekovi. Učesnici će biti u prilici i da, kroz networking, upoznaju buduće saradnike i partnere, a postojeća partnerstva učinite još snažnijim.

Karte za konferenciju biće u prodaji do 12. decembra a rok za prijavu radova za takmičenje je 18. novembar 2016. do ponoći.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,