BIZIT 2022

Priprema za besplatan Rocket League

Psynonix je pre nekoliko meseci najavio da će Rocket League postati free-to-play igra, a mi napokon sada znamo i datum kada ćemo besplatno da igramo popularni naslov. To će biti omogućeno svima počev od 23. septembra.

rocket league free to play

Mala napomena za korisnike Xboxa

Kada je  odlučeno da Rocket League postane free-to-play igra, čekalo se na objavljivanje datuma i početak besplatne ere ovog popularnog hita. Sada kada imamo i taj detalj, ostaje nam da sačekamo datum u uživamo u jednoj ekstremno popularnoj igri koja je do sada imala svoju cenu. Korisnicima Xboxa će trebati Xbox Live Gold za pristup igri, a igračima Switcha i PS4 neće biti potreban Switch Online, odnosno PlayStation Plus pretplata da bi se igrali sa svojim prijateljima.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, Psynonix je objavljivao kako planira da sprovede tranziciju različitih aspekata igre do besplatnog nivoa, uključujući napredovanje na više platformi. Ažuriranje za postojeće igrače odrađeno je 16. septembra, i time je omogućeno povezivanje sa nalogom Epic Games. Oni koji već poseduju igru takođe će dobiti Legacy predmete, a ažuriranje će uključiti i druge dodatke i promene.

Ako preuzmete igru do 23. oktobra, dobićete kupon od 10 dolara koji možete iskoristiti za bilo koju drugu igru u prodavnici, ukoliko košta najmanje 14,99 dolara. Ako igru preuzmete iz Epic Store-a, dobićete i nekoliko dodatnih predmeta kada je prvi put aktivirate.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: