Promenite život u 2020: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni

Nova godina je idealan trenutak da donesete nove odluke koje će vam pomoći da narednih 12 meseci budu značajno drugačiji i kvalitetniji od ovogodišnjih. Zato iskoristite ovaj period da donesete najbolju odluku i školujte se na ITAcademy, koja za Novu godinu poklanja 40% popusta na sve programe školovanja za najtraženija i najplaćenija IT zanimanja.

PCPress.rs Image

Iskoristite novu godinu da stvorite svoju šansu za uspeh u IT industriji

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

Iskoristite novogodišnju akciju na ITAcademy, koja traje samo do 3. januara i upišite se po najnižoj ceni. Jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja započnite za samo 1. 199 evra ili svega 68 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2020. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

Steknite najtraženija IT znanja i veštine za građenje profitabilne karijere

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i mogućnosti da uvek pronađete posao u zemlji ili inostranstvu, zapravo i uživali u onome što radite.

Pročitajte i:  Održano takmičenje u programiranju za srednjoškolce i studente – Bubble Cup 15

Na ITAcademy možete izabrati IT oblast koja vam najviše odgovara i, dok traje novogodišnja akcija, imate priliku da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere. Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija mreža, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD i Razvoj mobilnih aplikacija, oblasti su u kojima možete da se usavršite i steknete profitabilna znanja.

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete veštine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koje su danas neizostavan deo naših života. Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rešenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje online marketinških kampanja i još mnogo toga. Na vama je samo da izaberete odsek u kome se najviše pronalazite i da za manje od godinu dana od početka školovanja postanete kvalifikovani stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije.

PCPress.rs Image

Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete industrijska zvanja i dobijete međunarodno priznate sertifikate  iz oblsti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način postaćete kvalifikovani stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mesta.

Pročitajte i:  Obrazovanje: Srpski projekat među najboljima

Do međunarodno priznatih dokumenata koji će predstavljati vašu referencu za uspešnu karijeru možete doći, jer IT akademija  radi na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend ili odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifkat nakon uspešno položenih ispita.

Rezervišite vaše mesto na vreme! Broj mesta je ograničen

Nova godina je najbolja prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete povući u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo do 3. januara, a broj mesta je ograničen. Prijavite se odmah i rezervišite svoje mesto na vreme.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,