ePlaneta

Prvo okupljanje SharePoint Users Group Serbia

U četvrtak 27.06. od 16h do 19h , u prostorijama Microsoft kancelarije u Beogradu, održan je prvi sastanak SharePoint Users Group Serbia (Udruženje SharePoint korisnika u Srbiji).

SP2013_logo_blog_360x260Sastanku su prisustvovali dugogodišnji SharePoint korisnici, kako bi se organizovali radi održavanja kontakta i razmene iskustava i mišljenja, promovisanja SharePoint tehnologije i poslovnih rešenja, promene poslovne kulture – što većeg iskorišćenja „out-of-the-box“ mogućnosti SharePoint poslovnih rešenja i integracije sa MS Office proizvodima i praćenja i predlaganja noviteta.

U ovo udruženje su dobrodošli svi koji imaju iskustva u uređivanju SharePoint sajtova, softverskim projektima na SharePoint platformi i administraciji SharePoint servera, kao i
univerzitetski profesori koji svojim studentima žele da omoguće izradu seminarskih radova na SharePoint platformi i studentsku praksu u firmama koje koriste ovu platformu,
a zahtev za članstvo može da se pošalje na e-mail spug_sr@outlook.com ili preko zahteva za pristup LinkedIn grupi „SharePoint Users Group Serbia“.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,