QLED TV dobija aksesoare

Kompanija Samsung najavila je dodatnu opremu za QLED televizore, uključujući jedinstvena postolja i providne „Invisible Connection“ optičke kablove. Uz standardno postolje za TV koje dolazi zajedno sa svim LED TV uređajima, potrošači sada mogu kupiti i Samsung Studio postolje ili Samsung Gravitaciono postolje, kako bi smestili uređaj u prostoru u skladu sa svojim ukusom i životnim stilom. Prodaja ovih dodataka kreće u SAD-u, Evropi i Koreji i postepeno će se proširiti na ostala tržišta širom sveta.

PCPress.rs Image

„QLED TV je moderan uređaj posebno dizajniran u skladu sa životnim prostorom korisnika“, izjavio je Hjon-seok Kim, predsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. „Cilj nam je da postavimo nove standarde za tržište dodataka za televizore, omogućavajući televizorima da preuzmu ulogu funkcionalnog dela za uređenje doma“.

Svojim modernim izgledom, Samsung Gravitaciono postolje daje posebnu notu prostorijama. Izrađeno od nerđajućeg čelika, koji arhitekte i proizvođači nameštaja često koriste zbog njegove izdržljivosti i estetske privlačnosti, Gravitaciono postolje je tako diskretno da QLED TV izgleda kao da lebdi, kada je pričvršćen za njega. Ovo Samsungovo postolje podržava i funkciju rotacije ekrana do 70 stepeni (35 stepeni u levo ili u desno).

Pročitajte i:  Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom - vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Studio postolje je dizajnirano tako da omogući postavljanje QLED TV uređaja kao umetničkog dela u domu. Kako ne zahteva dodatni nameštaj, poput komode za TV ili gabaritne konzole za zabavu, Studio postolje omogućava korisnicima da lako postave TV uređaj na bilo koje mesto u domu.

PCPress.rs Image

U prošlosti je svaki model televizora imao svoj sopstveni standard i dimenzije predviđene za montiranje postolja. Danas je Samsung standardizovao strukture svojih postolja za televizore, tako što ih je učinio kompatibilnim sa modelima od 55 inča i 65 inča, uključujući Q8 i Q7 serije QLED TV uređaja. Ova standardizacija postolja omogućava Samsungovim televizorima olakšanu montažu i zamenu, prema potrebi. Za one koji žele da postave svoje televizore na zid, Samsungov jedinstveni sistem za pričvršćivanje na zid bez razmaka predstavlja pogodno rešenje.

Uz to, Samsung je predstavio i svoju novu „nevidljivu vezu“ (Invisible Connection), tanak i providan optički kabl prečnika svega 1,8 milimetara, kojim se televizori, uz One Connect uređaj, lako povezuju sa svim perifernim uređajima. Sa kupovinom QLED TV uređaja korisnici dobijaju i kabl dužine od 5m, dok je kabl dužine od 15m moguće kupiti odvojeno. Koristeći samo jedan providan kabl, ova tehnologija pomaže korisnicima da lakše izađu na kraj sa neurednim kablovima, koji se obično nalaze oko televizora. Samim tim, „Invisible Connection“ omogućava korisnicima da urede svoj životni prostor i unaprede dekor u domu.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Za dodatne informacije o dodacima za QLED televizore i tehnologiji, molimo posetite www.samsung.com/rs

Facebook komentari: