Reddit uvodi funkciju prevoda za 8 jezika na postovima

Postovi mogu da se prevedu na engleski, španski, nemački, francuski, portulaski, italijanski, holandski i švedski.

PCPress.rs Image

Reddit, popularna platfroma za društvene diskusije na mreži, uvela je novu funkciju koja omogićava korisnicima da prevode postove na osam različitih jezika. Ova funkcionalnost je dostupna na Redittovim iOS i Android aplikacijama i kao i za veb korisnike.

U početku, postovi mogu da se prevedu na engleski, španski, nemački, francuski, portulagski, italijanski, holandski i švedski. Korisnici mogu da aktiviraju prevod klikom na dugme „prevedi“ koje se nalazi na vrhu posta, koje će konvertovati sadržaj na izabrani jezik na osnovu njhovih podešavanja.

Administatori Reddita su u ranoj fazi eksperimentisanja što znači da bi uskoro čitavo iskustvo razgovora moglo da postane višejezično. Pored toga, kao deo njihovih napora je i pokušaj da se pojednostavi poddomeni koji će usmeriti korisnike na poboljšano iskustvo radne površine. Za one koji su prijavljeni neće biti primetnih promena.

Kompanija je ukazala na fokus na poboljšanju veb iskustva. U primarnom fokusu je lakše povezivanje sa relevantim zajednicama i diskusijama. Reddit nudi mogućnost jednostavne i jednoobrazne i prilagođane stranice rezulatat pretrage.

Pročitajte i:  OpenAI sklapa dogovor o upotrebi Reddit sadržaja

Ova ažuriranja održavaju Redditovu posvećenost stvaranju besprekorne i inkluzivne platforme za svoju raznoliku korisničku bazu.

Izvor: indiatvnews.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,