Renovirani Mac Pro računari dostupni u Apple prodavnicama

Kompanija Apple je odlučila da ponudi kupcima u svojim prodavnicama i “renovirane” Mac Pro računare, i to iz njihove najskuplje serije, iz 2019. godine. Za sada ponuda zvuči odlično, ako se uzme u obzir koliko je novca potrebno odvojiti kako biste posedovali jedan od ovih računara.

PCPress.rs Image

Ušteda i do 4000 dolara

Apple je poznat da cene svojih proizvoda podiže do velikih visina. Međutim, ovog puta odlučili su se za malo drugačiji korak, tako što su kupcima ponudili renovirane i obnovljene Mac Pro računare po nižim cenama od onih koje morate platiti ako želite nov računar. Tako ćete za osnovnu konfiguraciju ovog računara morati da platite 5999 dolara, dok renoviran uređaj možete kupiti za 5349 dolara. To znači praktično uštedu od oko 15%. Kada je u pitanju njihov najskuplji model, možete ga pazariti za 22439 dolara, što je ušteda od oko 4000 dolara u odnosu na nov model.

Što se tiče obnove ovih računara, Apple je objavio i svoj program obnove, kao i specifikacije šta je sa računarima urađeno. To su potpuno funkcionalno testiranje, zamena delova i temeljno čišćenje. Takođe, tu je i jednogodišnja garancija. Oni koji su upoznati sa vrednošću ovih računara kao i njihovim tržištem, potpuno su svesni da bolje od ovoga nije moglo da prođe.

Pročitajte i:  Apple će prodavati svoje Vision Pro slušalice van SAD-a

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,