TrendMicro

Sa originalnim Canon potrošnim materijalom do ušteda i vrhunskih rezultata

Uprkos digitalizaciji i smanjenju potrošnje papira, štampana dokumenta su još uvek važna, a u određenim slučajevima i nužna. Bez štampača teško možemo da zamislimo svoj dom, izradu školskih projekata, kao i posao u kancelariji. Istina, veliki deo procesa štampanja je preseljen u digitalni oblik, a konačni proizvod je još uvek stvar potpuno materijalnog sveta – štampača, papira i mastila. Sa time su, naravno, povezani i troškovi koje kod štampanja kod kuće ili u kancelariji želimo da smanjimo na najmanju moguću meru.

PCPress.rs Image

Te troškove ćete dugoročno najefikasnije da smanjite upotrebom uređaja u skladu sa uputstvom proizvođača, redovnim servisiranjem i upotrebom originalnog potrošnog materijala.

Prednosti upotrebe originalnog potrošnog materijala Canon

Upotreba Canonovih originalnih mastila prvenstveno utiče na kvalitet odštampanih dokumenata i manju potrošnju, a donosi i niz drugih koristi:

  • obezbeđivanje doslednog kvaliteta od prvog do zadnjeg štampanja sa do 35 % višim kvalitetom izrade[1] dokumenata u boji, kao i crno-belih dokumenata,
  • potpuna prilagođenost i usaglašenost kertridža sa izabranim uređajima,
  • pouzdanost i savršen rad štampača,
  • dostizanje očekivanog veka trajanja štampača,
  • ostvarivanje najveće efikasnosti/najekonomičnije potrošnje mastila.

[1] Na osnovu istraživanja kompanije Keypoint Intelligence – Buyers Lab u 2018. godini, koje je poručilo društvo Canon i kom su upoređeni kertridži kompanije Canon sa kompletom kertridža drugih proizvođača.

PCPress.rs Image

Dakle, upotrebom originalnih mastila izbeći ćete nedosledno i neprecizno štampanje i izbleđivanje boja, jer su Canon mastila razvijena posebno u tu svrhu i u skladu sa visokim tehnološkim standardima. Time ćete takođe izbeći visoke troškove eventualnih popravki, jer garancija za uređaje važi samo pod uslovom da upotrebljavate originalni potrošni materijal.

Canon garantuje jednostavnu upotrebu i održavanje svojih uređaja, a u slučaju eventualnih problema pruža stručnu podršku i pomoć.

PCPress.rs Image

Razmislite o životnoj sredini

Važan deo upotrebe originalnih kertridža i drugih rezervnih delova predstavlja i zaštita životne sredine. Canon joj u razvoju tehnologija i materijala posvećuje mnogo pažnje i obezbeđuje da njeni uređaji uz pravilnu upotrebu originalnih kertridža imaju najmanji mogući uticaj na životnu sredinu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: