VMWare

Samsung predstavio „vojni“ telefon – Galaxy S20 Tactical Edition

Samsung je rešio da svojim mobilnim telefonima pokrije još jedan segment tržišta. U pitanju je telefon za teške vremenske uslove, koji je dobio naziv Galaxy S20 Tactical Edition. Ovaj model je napravljen u skladu sa svim američkim vojnim i vladinim standardima zaštite. Poseduje dva nivoa enkripcije, a u stanju je i da se povezuje sa vojnim radio uređajima.

Taktički telefon

Postoji i borbeni mod koji omogućava da se displej gleda i kada se nose night vision naočare, dok stealth mod isključuje LTE i sve ostale RF signale. Takođe, telefon je lako otključati i u landscape modu, što će olakšati njegovu upotrebu kada je nakačen na grudi.

Sa tehničke strane, Galaxy S20 TE poseduje 1440p ekran dijagonale 6.2 inča, Snapdragon 865 procesor, 12 GB RAM-a i 128 GB prostora za podatke. Naravno, tu su uobičajene višestruke zadnje kamere, kao i prednja kamera, a ugrađena baterija ima kapacitet od 4.000 mAh. Telefon se dobija u čvrstom zaštitnom kućištu, ali nismo uspeli da pronađemo informacije da li je i sam uređaj dodatno ojačan i osiguran.

Pročitajte i:  Bezbedni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

Ova varijanta S20 telefona biće dostupna tokom trećeg kvartala ove godine, ali samo kroz „kanale odabranih partnera“. Drugim rečima, teško je verovati da će se naći u slobodnoj prodaji, već će verovatno biti ponuđen samo odabranim službama koje imaju potrebu za ovakvom vrstom zaštite.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press- digitalizacija zdravstva

Tagovi: , , ,