BIZIT 2022

Samsung za CES najavio zakrivljeni 105-inčni UHD TV

Stiže najave noviteta koji će se pojaviti na sajmu CES početkom naredne godine. Samsung će predstaviti zakrivljeni UHD televizor dijagonale 105 inča, najavljeno je iz ove kompanije.

Curved UHD TV(105)Samsungov 105-inčni zakrivljeni UHD TV koristi novi, zaštićeni algoritam za kvalitet slike, koji omogućava optimalni prikaz boje i naglašen osećaj dubine slike. Kako je zakrivljena ploča dodatno poboljšana, a uređaju je dodata i tzv. kružna tehnologija, ova kombinacija unapređene zakrivljene ploče sa algoritmom za veći kvalitet slike omogućava korisniku da se u potpunosti uživi u sadržaj, donoseći mu ultimativni doživljaj gledanja televizije.

Ovaj televizor takođe se odlikuje ‘Quadmatic Picture Engine’ algoritmom koji omogućava da se svi sadržaji prikazuju u kvalitetu slike koji odgovara ultra visokoj definiciji (UHD), bez obzira na izvor sadržaja. Samsungov 105-inčni zakrivljeni UHD TV može da se pohvali ekranom sa 11 miliona piksela, rezolucije 5120 x 2160 sa odnosom 21:9.

“Veoma smo srećni što ćemo predstaviti 105-inčni zakrivljeni UHD TV, kulminaciju Samsungovog napretka, nakon što smo svetu predstavili prvi zakrivljeni UHD TV na sajmu IFA 2013” izjavio je HS Kim, izvršni potpredsednik za vizuelne displeje kompanije Samsung Electronics. “Na sajmu CES 2014. doživećete neponovljivo iskustvo gledanja  zakrivljenog televizora optimizovanog za gledanje programa u domovima korisnika.”

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung Electronics predstavio Odyssey Neo G7 i G8 monitore
eFakture

Tagovi: ,