Save to Medium: Sistem za čuvanje online tekstova na jednom mestu

Sigurno je mnogo onih koji su umorni od načina na koje su do sada mogli da čuvaju tekstove koje žele da čitaju kasnije, te beskrajnih bookmark listi koje vremenom postaju nepregledne, pa samim tim i nekorisne. Medium bi to mogao da promeni, te olakša kasnije čitanje sačuvanih online članaka.

PCPress.rs Image

Naime, radi se o novoj funkciji “Save to Medium” koja korisnicima omogućava da tekstove sa bilo koje lokacije na internetu sačuvaju u okviru jednog interfejsa, te ih pročitaju kada za to nađu vremena. Funkcija je, tvrde oni koji su je isprobali, još uvek ograničena, pa trenutno još uvek nije korisna koliko bi mogla da bude. Tako tekstovi za sada mogu da se čuvaju samo preko Chrome ekstenzije, te najnovijih iOS i Android verzija aplikacije, te će oni koji koriste Safari ili Firefox morati da budu strpljivi dok opcija ne stigne i do njih.

Pročitajte i:  5 korisnih ekstenzija za Microsoft Edge (i Chrome) 

Očekuje se da Medium ubrzo ukloni sve prepreke, te korisnicima omogući čisto i pregledno čuvanje članaka, i tako sredi jedan deo internet iskustva koji već neko vreme traži veliko spremanje.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,