Savremena poslovna rešenja za upravljanje procesima u prehrambenoj industriji

Beogradska kompanija NPS, uz pokroviteljstvo Privredne komore Beograda i kompanije Microsoft, u sredu, 19. marta 2014, u restoranu „Devetka“ na Košutnjaku, održaće poslovno-stručni skup, namenjen poslovnim odlučiocima u preduzećima iz segmenta prehrambene industrije, na kome će predstaviti savremena poslovna rešenja za upravljanje procesima u prehrambenoj industriji.

npsPrisutnima će predstaviti sopstvena i korisnička iskustva, kao i iskustva firmi i institucija sa kojima sarađuju.

Rešenja za upravljanje poslovanjem o kojima će biti reči bazirana su na praktičnim iskustvima i multidisciplinarnim znanjima. Inicirana konkretnim potrebama i testirana u praksi uz permanentno usavršavanje. Za razvoj rešenja korišćene su Microsoft platforme, sa kojima najveći deo firmi već ima iskustva, i bazirana na ERP rešenju Microsoft Dynamics NAV (Navision), koje danas koristi oko 100.000 preduzeća širom planete.

Učešće je besplatno, uz obaveznu pravovremenu prijavu. Svoje mesto možete rezervisati tako što ćete nam potrebne podatke (ime i prezime, naziv kompanije, funkcija, kontakt tel. / GSM / e-mail) dostaviti na adresu npsevents@nps.rs, najkasnije do petka, 14. marta. Broj učesnika je ograničen.

Događaj je namenjen isklučivo poslovnim odlučiocima u preduzećima iz segmenta prehrambene industrije.

Pročitajte i:  Microsoft potvrdio da kupuje cybersecurity kompaniju RiskIQ

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,