BIZIT 2022

Siemens IT Solutions and Services predstavio rešenja za osiguravajuće kuće

sc_upload_file_sosep200618_02_072dpi_1416150[1] Kompanija Siemens IT Solutions and Services održala je u beogradskom hotelu Holiday Inn poludnevni skup pod nazivom „Insurance Factory: Practices for insurances – a valid approach“. Ovaj skup je bio namenjen ključnim klijentima iz osiguravajućih kuća, i na njemu su predstavljeni najnoviji proizvodi i rešenja fokusirani na oblast osiguranja.

Siemens IT Solutions and Services, kao integralni deo proizvodne kompanije Siemens, klijentima nudi svoje ogromno iskustvo u ovoj oblasti. Kombinujući industrijsko znanje i razumevanje specifičnih potreba osiguravajućih kuća, Siemens je razvio holistički pristup pod nazivom "Insurance Factory". Najsavremenija softverska rešenja za ključne poslovne procese u osiguranju, inovativna rešenja za interakciju sa klijentima i inteligentni procesi takođe su deo Siemens-ove ponude.

Korisnici rešenja koja nudi Siemens IT Solutions and Services, među kojima su Credit Agricole Life, Takovo osiguranje i Dunav osiguranje, predstavili su svoja iskustva u korišćenju nekih integrisanih informatičkih rešenja koja olakšavaju rad i doprinose povećanju produktivnosti u kompanijama koje se bave osiguranjem. Bilo je reči o uspešnim implementacijama poslovnog softvera u osiguravajućim kućama, kao što je implementacija SAP-a u Dunav osiguranju, ali i o novim rešenjima, kao što su objedinjene komunikacije i digitalizacija. Tako je Markus Krampuss iz Siemens IT Solutions and Services predstavio revolucionarni koncept Digital Pen uređaja, koji preti da promeni način na koji koristimo računare.

Više informacija o novim tehnologijama i inovacijama koje stižu iz Siemens-a možete pronaći na Web lokaciji www.siemens.com/innovation 

Siemens d.o.o

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,