SkinConsult AI – Vichy aplikacija za personalizovanu analizu kože

Starenje je neminovno, a prvi njegovi znaci se primete na koži lica i vrata. Nažalost, ovaj proces se ne može zaustaviti, ali se pravom negom i rutinom mogu ublažiti njegovi simptomi. Zato su Laboratorije Vichy spojile 15 godina istraživanja u saradnji sa dermatolozima sa današnjom tehnologijom i veštačkom inteligencijom i razvile aplikaciju SKINCONSULT AI s namerom da pomognu korisnicima da razumeju na koji način njihova koža stari.

PCPress.rs Image

Ova nova tehnologija, zasnovana na algoritmu koji sadrži bazu od 10.000 fotografija lica, putem samo jednog selfija prati sedam znakova starenja. Na taj način dobija se prikaz personalizovane analize kože i, prema njenom tipu, preporuka odgovarajuće rutine nege. SkinConsult AI pomoću veštačke inteligencije i 3D mapiranja lica pruža virtuelnu analizu kože. Rezultati otkrivaju nedostatke na koži i daju preporuku za idealnu personalizovanu negu i rutinu namenjenu korisniku na osnovu njegovog tipa kože i znakova starenja koji su vidljivi na njoj. Ova aplikacija pruža jedinstvenu dijagnozu na osnovu podataka iz stvarnog života, kao i informacije koje korisnik navede prilikom korišćenja iste.

Pročitajte i:  Gladni veštačke inteligencije? Novi superkompjuter sadrži 16 čipova veličine tanjira

Evo kako aplikacija funkcioniše:

1 – Potrebno je da na Vichy sajtu uslikate selfie ili ga postavite iz svoje galerije (važno je da lice bude bez šminke i da ne nosite naočare).

2 – Veštačka inteligencija i tehnologija iz aplikacije će vam skenirati lice i otkriti sedam znakova starenja, na koje se Vichy fokusirao: bore ispod oka, nedostatak čvrstine, fine linije, nedostatak sjaja, tamne mrlje, duboke bore i pore. Nakon analize ovih znakova dobićete personalizovani prikaz starenja vaše kože i otkriti dva najvažnija nedostatka na koja treba da delujete.

3 – Dobićete predlog dnevne i noćne rutine sastavljene od preporučenih Vichy proizvoda prilagođenih specifičnim potrebama vaše kože.

Na ovaj način moći ćete i da pratite trenutno stanje i napredak svoje kože, koji će uslediti s redovnom rutinom nege. Svoju personalizovanu analizu kože možete otkriti na sledećem linku.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,