Sledeći LG flagship telefon sa pet kamera

Izvor koji je govorio za Android Police tvrdi da će sledeći LG pametni telefon iz V serije (koji bi mogao da nosi naziv V40 ThinQ, prema Evan Blass-u) imati pet kamera. Dve bi bile postavljene na prednjoj strani i mogle bi da se koriste za 3D mapiranje lica, dok bi preostala tri bile pozadi i mogle bi da imaju nove efekte dubinske oštrine ili zuma.

U suprotnom, gledali biste ono što u velikoj meri i očekujete: unapređenu verziju G7 ThinQ-a sa početka godine. To znači da bi imao zarez na ekranu, Snapdragon 845 čip i Google Assistant dugme i quad-DAC podršku za bolji kvalitet zvuka.

Sugeriše se da V40 dolazi krajem leta ili početkom jeseni. Pitanje je koliko će od svega najavljenog zaista biti implemetirano. Ono što je sigurno, jeste da ukoliko V40 zaista stigne sa pet kamera, ovo će biti prvi telefon nekog od mejnstrim brendova sa ovom karakteristikom. Do sada smo imali neke modele sa četiri kamere ukupno (dve napred, dve pozadi), dok Huawei P20 Pro ima tri kamere na poleđini ali samo jednu s prednje strane.

Pročitajte i:  LG potpisuje drugi sporazum o proširenju snabdevanja litijumom

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,