BIZIT plus

Sprema se novi Sonos Playbar

U Sonosu se ovih dana svašta nešto zanimljivo dešava. Pre samo par nedelja objavili su da pokreću svoj striming radio servis, a sada idu i korak dalje. Ako je suditi po slikama, odnosno renderima koji kruže internetom, uskoro ćemo biti u mogućnosti da kupimo novi Sonos Playbar, prvi posle 7 godina, od kako je njihov prvi Playbar pušten u prodaju.

sonos predstavio radio

Sonos Playbar posle 7 godina

Prema slici koju je objavio Dave Zatz, na svom sajtu Zatz not funny, Sonos planira da lansira svoju novu verziju Playbara uskoro. Izgleda da kompanija želi da istupi iz zone komfora i povuče neke odlučne poslovne poteze. Sve ovo dolazi nakon kratkog vremena od kako su objavili svoj striming radio servis. Za sada renderi ne pokazuju gde će biti utičnica za napajanje ili HDMI portovi, kao ni gde će se nalaziti ostali tasteri i ulazi. Trenutno se ne zna da li je render slika nepotpuna, ili su svi ovi detalji vešto skriveni duž zvučne trake ili unutar same kutije. Takođe, internetom kruže i crno-bele verzije ovog Playbara.

Sonos je prvi Playbar izbacio 2013. godine, ali od tada nije bilo nikakvog ažuriranja. Novi Playbar bi trebalo da ima podršku za Dolbi Atmos, a pretpostavlja se i podrška za Apple AirPlay 2. Prema izvoru, planirano je 5 bežičnih zvučnika i subwoofer. Ako sve ovo povežemo sa vešću da je Sonos skoro objavio i svoj novi operativni sistem Sonos S2, koji treba da bude objavljen u junu, onda možemo da očekujemo zaista interesantne proizvode uskoro.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: