ERP 2024

SQUID podržava nastavnike jezika u online nastavi

Tim nastavnika SQUID aplikacije sada podržava predavače jezika u online nastavi nudeći besplatan SQUID Learning English program. Poslednjih nekoliko nedelja, nastavnici širom sveta bili su suočeni sa neočekivanim izazovima gde su morali da veliki deo svog posla prebace iz učionice u online nastavu. SQUID aplikacija sada nudi edukativni materijal na osnovu najnovijih vesti za nastavnike jezika – sačinjene isključivo od strane nastavnika jezika.

PCPress.rs Image

SQUID-ov besplatni nedeljni bilten za učenje engleskog jezika sadrži savete i ideje za aktivnosti u toku online nastave. Osim upotrebe SQUID-a, vežbe su dizajnirane da koriste i druge besplatne, nadaleko poznate alatke pogodne za korisnike, kao što su Google Docs ili Skype.

Članci iz biltena, koji su u PDF formatu sa vežbama, pokrivaju dobro izbalansiran niz najaktuelnijih tema, uključujući i COVID – 19, kao i razne druge priče, omogućavajući nastavnicima engleskog jezika da planiraju nastavu koja najbolje odgovara potrebama i interesovanjima učenika. Primerak PDF-a možete preuzeti ovde.

PCPress.rs Image

SQUID Learning English takođe pomaže učenicima engleskog jezika koji žele da poboljšaju svoje veštine korištenja engleskog jezika i van učionice. Korisnici mogu da se pretplate na kategoriju “Learning English” u SQUID aplikaciji gde mogu da pronađu interaktivne setove za učenje osnovanim na najnovijim vestima. Svaki set sastoji se od autentičnog, ažurnog članka iz renomiranog članka od engleskog izvora vesti, kao i dve interaktivne vežbe za poboljšanje vokabulara i bolje razumevanje teksta.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

PCPress.rs Image

Slično biltenu za nastavnike, “Learning English” odeljak nudi odličan izbor članaka i vežbi od srednjeg do naprednog nivoa. U SQUID aplikacjiji, učenici engleskog jezika takođe mogu da pronađu odeljak pod nazivom “Easy News”, sa člancima na engleskom jeziku pogodnim za početnike i za srednji nivo engleskog jezika.

“Jedan od najboljih načina za učenje novog jezika je čitanje zanimljivih i relevantnih članaka na jeziku po sopstvenom izboru”, kaže Johan Otelijus, osnivač i izvršni direktor. “Kategorija “Learning English” nudi širok spektar različitih tema, tako da smo sigurni da za svakoga postoji nešto.”

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,