Star Wars: Squadrons neće imati mikrotransakcije

Electronic Arts i Motive su naglasili da će Star Wars: Squadrons omogućiti da sve napredne funkcije i dodatke u igri zaradite samim igranjem, i sada je jasno da nećete morati da razmišljate o dodatnim plaćanjima unutar same igre. Mikrotransakcije više neće moći da se koriste.

Star Wars: Squadrons neće imati mikrotransakcije

Potvrđeno da neće biti mikrotransakcija u igri

Igra Star Wars: Squadrons nije planirana kao “live servis”, najavljeno je od strane izdavača, već će igra za koju treba da odvojite 40 dolara biti puna cena za sve u igri što postoji. Iz studija Motive dodaju da postoji mogućnosti za više dodataka, ali da su svemirski ratovi i igre tog žanra takve da bi trebalo da budu potpune i sjajne same po sebi, a sve preko toga bio bi bonus.

Electronic Arts smatra da je ovo nešto što pravi prekretnicu kada su sadašnje igre u pitanju. Sve je manje onih koji žele mikrotransakcije u igrama, mnogo je kritika na račun ovakvog sistema funkcionisanja u igri, i Star Wars: Squadrons bi trebalo da otvori novu stranicu gejminga. Jedva čekamo da vidimo kako će sve izgledati kada igra izađe, kao i kako će platforme poput Steama reagovati na sve novotarije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: