StarCraft II više neće dobijati novi sadržaj

Nekoliko meseci nakon desetogodišnjice izlaska igre StarCraft II, Blizzard je objavio da odustaje od stvaranja novog sadržaja za ovu igru i da će se fokusirati na ono što je sledeće. Potpredsednik Blizzard-a Robert Bridenbecker je rekao da programeri više neće proizvoditi sadržaj za ovu igru. Ovo naravno ne znači da kompanija napušta igru koja je još uvek snažno popularna u jugoistočnoj Aziji, jer će se i dalje praviti sezonske role i popravke kako bi se zadovoljili fanovi i takmičarski igrači.

starcraft ii kraj za nove sadržaje

Blizzard garantuje snagu StarCraft II turnira i liga

Kompanija Blizzard garantuje i uverava fanove da StarCraft II lige i turniri i dalje ostaju jaki, i da neće nestati. Još u januaru, osnovan je novi takmičarski krug kroz trogodišnje partnerstvo sa ESL-om i DreamHack-om, tako da fanovi i dalje imaju čemu da se raduju. Objašnjeno je da će odstupajući od razvoja većeg ažuriranja za StarCraft II, kompanija imati više vremena da razmisli o budućnosti StarCraft univerzuma u celini. Na žalost, nije rečeno kada možemo očekivati novu verziju popularne franšize.

Kao što je već pomenuto, najveće ažuriranje ove igre do sada objavljeno je u julu, kada je StarCraft II proslavio svoj deseti rođendan. Igrači su dobili pristup novim dostignućima, kao i prestižnim talentima i poboljšanjima igranja zahvaljujući ažuriranju.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: