BIZIT 2022

SugarCRM uvek s vama

Savremeno poslovanje nas sve više vodi van kancelarijskog okruženja, ali zahvaljujući mobilnim uređajima i odgovarajućim aplikacijama to sve manje utiče na našu produktivnost

12_Mobile-Android-Tablet

SugarCRM omogućava malim i srednjim preduzećima da steknu sveobuhvatan uvid u odnose sa svojim korisnicima, da sve podatke o njima čuvaju sistematično i tako naprave osnovu za unapređenje tih odnosa i uspostavljanje lojalnosti sa svojim klijentima. Jedna od najbitnijih prednosti koje unosi u MSP sektor jeste sistematičnost u čuvanju podataka, koji više nisu u posedu pojedinaca zaposlenih u sektoru prodaje, komercijale ili marketinga, već su u kompanijskoj bazi sa definisanim pravom pristupa za različite zaposlene.

Pristupačno CRM rešenje za MSP

Pored verzija za zahtevnije korisnike (Enterprise i Ultimate), SugarCRM stiže u edicijama koje su prihvatljivije malim i srednjim preduzećima – Community i Professional. Community edicija je potpuno besplatna bez modula za mobilnu integraciju dok sve ostale komercijalne edicije imaju mobilnu komponentu integrisanu u sam CRM.

Edicija Professional je zato preporučljivija za mala i srednja preduzeća jer im ceo proces uvođenja olakšava, zahvaljujući kompletnoj usluzi integracije, implementacije i obuke renomirane kompanije PSTech. Iako je SugarCRM Professional najjeftinija komercijalna verzija SugarCRM platforme, već i ona podržava jednu bitnu mogućnost – pristup podacima o korisnicima sa bilo kog mesta i u bilo kom trenutku.

Pročitajte i:  Novi Windows Media Player vraća u prošlost

Mobilna aplikacija

Uz sve komercijalne Sugar edicije, korisnici dobijaju mogućnost upotrebe mobilne aplikacije SugarCRM Mobile. Mobilna CRM aplikacija radi na Android platformi, na telefonima i tablet uređajima, kao i na iOS platformi (iPhone i iPad aplikacije), a podržani su i Windows Phone uređaji.
12_Mobile-Android-Tilt

Ključna prednost Sugar Mobile aplikacije jeste omogućavanje pristupa ključnim informacijama o postojećim i potencijalnim klijentima sa bilo kog mesta i u bilo kom trenutku, kako biste brzo i adekvatno reagovali na upite. Način prikaza i izbor sadržaja kojem najčešće pristupate kroz mobilnu aplikaciju možete prilagoditi svojim potrebama tako da i van kancelarije budete produktivni, kao dok ste za računarom.

Pored standardnog pristupa preko mobilnog brauzera razvijena je mobilna aplikacija, što omogućava dublju integraciju sa uređajem na kojem se koristi, odnosno direktno pozivanje kontakta, ili iniciranje slanja SMS ili e-mail poruke.

Takođe, pored unosa novih podataka o korisnicima, moguće je pridruživanje i GPS podataka o lokaciji važnoj za tu interakciju, dok offline sync funkcija omogućava da najbitniji podaci uvek budu na vašem mobilnom uređaju, a da se novi podaci na server prebace kad ponovo budete povezani na Internet.

Pročitajte i:  iPhone prestigao Android na tržištu pametnih telefona u SAD

Pored direktnih prednosti za pojedince u vašem timu, globalno gledano SugarCRM Mobile vam daje kompetitivnu prednost jer omogućava da brže i efikasnije reagujete na zahteve vaših klijenata, odnosno da vaš tim bude i van kancelarije podjednako produktivan, kao i da vaši timovi na terenubudu potpuno integrisani u sistem.

pstech.rs

SugarCRM partner

partner_logo_2014_partner PSTECH logo

Pouzdan partner za implementaciju SugarCRM rešenja u Srbiji je kompanija PSTech sa više od 18 godina iskustva u oblasti razvoja i implementacije softverskih rešenja. Tokom skoro dve decenije uspostavila je blisku saradnju sa kompanijama kao što su Sony, Cisco, Adobe i Plantronics, za koje PSTech-ovi programeri direktno rade na različitim projektima. PSTech od osnivanja beleži kontinualan rast, koji se ogleda i u otvaranju kancelarije u SAD i povećanju broja zaposlenih na preko 300.

Marko Herman

(Objavljeno u časopisu PC#215)

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,