ERP 2024

Sve poslovne aktivnosti završavajte na svom Huawei P60 Pro telefonu uz pomoć AppGallery

Svet obaveza nas tera da budemo produktivni uvek i na svakom mestu. To se odnosi i na situacije u pokretu, kada idemo od tačke A do tačke B. U vozu ili avionu, u kafiću ili tokom (tzv.) pauze, uvek ćemo naći pogodan trenutak da proverimo mail, pogledamo izveštaj, uključimo se na sastanak na daljinu ili se povežemo na konferencijski poziv.

Sve ovo i još mnogo toga je moguće zahvaljujući AppGallery prodavnici aplikacija, jednoj od tri najveće prodavnice aplikacija za mobilne uređaje, koja nudi aplikacije u više od 170 zemalja i regiona.

AppGallery u praksi 

AppGallery je već preinstaliran na svakom Huawei pametnom telefonu. Popularne aplikacije su izdvojene, a postoji jedan broj aplikacija koje će vam u startu biti preporučene. Osim toga, do Google aplikacija je veoma lako doći skidanjem aplikacije treće strane po imenu Gbox, koja služi poput „košuljice“ u kojoj će biti pokretane sve Google aplikacije, kao što su Google Maps, Gmail, Google Drive i ostale. Sve što je potom potrebno jeste da u okviru željene Google aplikacije unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da je koristite.

Pročitajte i:  Microsoft Edge dobija AI opciju za prevođenje videa u realnom vremenu

Produktivnost u prvom planu

Za sve koji žele da ostanu produktivni tokom čitavog dana, Huawei pored čitavog spektra Google aplikacija (uključujući i Google Docs) nudi i druge aplikacije trećih strana na svom bogatom AppGallery servisu. Microsoft je posebno zastupljen sa svojim Office aplikacijama, uključujući i famozni Outlook, nezamenjivi email klijent koji se koristi u najvećem broju korporacija širom sveta. Osim toga, tu je i OneDrive, pomoću kojeg je omogućena laka i brza razmena fajlova sa timovima i kolegama širom sveta.

Office nudi čitav spektar raznovrsnih aplikacija za rad sa tekstualnim fajlovima, tabelama, PDF-ovima, ali tu je i mnogo alternativa. Recimo, Petal Mail je izuzetan email klijent, posebno zbog brze i lake integracije s Huawei ID-jem. Na raspolaganju su i praktično sve dostupne e-banking aplikacije.

Sigurnost korisnika kao imperativ kompanije Huawei

Sve aplikacije na AppGallery testirao je Huawei i mogu se slobodno i sigurno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Pročitajte i:  TECNO Spark Go 2024 - Inspiracija u vašim rukama

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi “one-stop-shop” iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog svih funkcionalnosti, kao i mnoštva raznovrsnih aplikacija koje je moguće preuzimati, korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

O novom Huawei P60 Pro telefonu

Novi Huawei P60 Pro ima odličan pedigre u domenu fotografije i estetike, i čini još jedan prodor u kamera sistemu i estetskom dizajnu. P60 Pro donosi nove zanimljive karakteristike u domenu mobilne fotografije. Jedna od funkcija koju sistem kamera P60 serije donosi je vrhunska fotografija u uslovima smanjenog osvetljenja, tako da će svaki detalj u svakoj situaciji biti idealno prikazan. Druga funkcija koja nam se posebno dopala jeste višestruko povećano upijanje svetlosti od strane telefoto kamere, zahvaljujući čemu zumirane fotografije izgledaju kao da su slikane glavnom kamerom, pa je ovu mogućnost poželjno koristiti više nego ikada. Huawei P60 Pro može biti ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele da uhvate veliki broj detalja sa različitih udaljenosti, bilo da je u pitanju pejzaž u vreme zalaska sunca ili neko okupljanje sa prijateljima u mračnijem okruženju popularnog kafića. Kompletan prikaz ovog telefona već možete pronaći na našim stranicama.

Pročitajte i:  Microsoft počeo da prikazuje Windows 11 reklame u Windows-u 10

Dostupnost i cena

Huawei P60 Pro je dostupan u Srbiji od 22. maja u prodavnicama provajdera A1, MTS i Yettel, kao i u slobodnoj prodaji. U slobodnoj prodaji će njegova cena biti 149,999 dinara, a kod provajdera će zavisiti od konkretne ponude i paketa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,

2 thoughts on “Sve poslovne aktivnosti završavajte na svom Huawei P60 Pro telefonu uz pomoć AppGallery

  • 09. 07. 2023. at 22:18
    Permalink

    Ne mogu da zamislim da nemam Spotify, kad sam saznala da je dostupan u AppGallery, odmah sam ga preuzela:)

  • 01. 06. 2023. at 22:45
    Permalink

    Odlican telefon. Kupio ga za posao i sve radi savrseno! Gmail, Google Maps, sve šljaka bez problema. Mada, da budem iskren koristim Petal.. Dosta su unapredili AppGallery i mislim da su sada u ravni sa Androidom i iOS. 😉

Comments are closed.