Top50 Glas publike

Tamagotchi se vraća na mobilne uređaje

Tamagotchi je bio jedan od najpopularnijih igračaka devedesetih godina prošlog veka, i ako ste barem dve ili tri godine stariji od 20, sigurno se sećate. Hodnici osnovnih i srednjih škola bili su puni dece koja su vodila brigu o svojim virtuelnim kućnim ljubimcima ili, u mnogim slučajevima, žaleći kada ljubimac tragično skonča. Kao i većina pomodnih stvari, popularnost Tamagotchija nije uspela da preživi prelazak u 21. vek. Međutim, nostalgija 90-ih je sada popularna, pa i ne iznenađuje povratak japanske igračke u obliku mobilne igrice My Tamagotchi Forever za iOS i Android, a dolazi iz kompanija Bandai Namco.

PCPress.rs Image

Predstojeća mobilna igra pruža ljubimcima potrebnu izmenu u vidu poboljšanog vizuelnog izgleda. Originalne verzije Tamagotchija iz 1997. bile su prilično jednostavne, ali predstojeća igra nešto više proširuje priču i smešta radnju u izmišljeni grad Tamatown. Gradski pejzaž će predstavljati kuću sličnim stvorenjima sa kojima se igrači mogu na različite načine sprijateljiti i sarađivati. Ako ste ikada igrali Nintendovu Animal Crossing: Pocket Camp, onda verovatno imate dobru predstavu o tome kakva će biti ova igra.

Pročitajte i:  Google - nove funkcije dolaze u starije verzije Android-a

PCPress.rs Image

Kao i kod prvobitne igre, korisnici će biti zaduženi da obezbede da njihovi digitalni ljubimci budu nahranjeni, čisti i u krevetu na vreme. Budući da je besplatna mobilna igra, očekujemo da će nas svakodnevna obaveštenja podsećati da se brinemo o ljubimcima. Pored ovoga, igra će takođe sadržati mini igre koje će korisnicima omogućavati da “zarađuju” za novu odeću, hranu i druge predmete. Međutim, iste će biti moguće i kupiti pravim novcem kako bi i developeri mogli od nečega da žive. My Tamagotchi Forever je već dostupan u Kanadi, ali ostatak sveta moraće da sačeka do 2018.

Izvor: Digital Trends

Pogledajte i: Revolucija video nadzor pretrage – Avigilon Appearance Search
Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,