Vertiv - Scale With Confidence

Telenor opremio školu u Mionici

Srednja škola „Mionica“ pokrivena je Telenor internetom, a učenicima je obezbeđeno brže i lakše surfovanje, zahvaljujući opremi koju im je obezbedila Telenor fondacija u okviru projekta „Internet za sve“. Tom prilikom su menadžeri u Telenoru, zajedno sa generalnim direktorom Uveom Fredhajmom, instalirali deset računara, tri projektora i Wi-Fi rutere.

Zaposleni Telenora pomazu opremanje srednje skole u Mionici_2

„Srećni smo što smo zahvaljujući Telenor fondaciji internet u školi učinili dostupnijim i bržim u svakom trenutku. Tokom interaktivne radionice učenicima smo pokazali da pomoću interneta mogu sutra da razviju prve poslove i otvore svoje firme. Verujemo da će učenici znanje koje su danas stekli preneti i svojim drugarima“, kaže Katarina Čarapić, direktorka srednje škole „Mionica“.

Srednja škola „Mionica” postoji od 2009. godine i ima ukupno sedam odeljenja.

„Mi verujemo da bi internet trebalo da bude dostupan svima. Kao deo zajednice u kojoj poslujemo, želimo da svojim aktivnostima pomognemo ljudima da osete sve prednosti povezanosti  i da ih podstaknemo da internet koriste odgovorno. Nadamo se da će nova oprema doprineti informatičkom opismenjavanju mladih, što je jedan od strateških ciljeva Telenora“, kaže Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora Srbije.

Pročitajte i:  Telenor predstavio pakete za najmlađe

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,