Zebra

Telenor posadio nove sadnice na Adi Huji

Supernatural park na Adi Huji oplemenjen je sa još 1000 sadnica „cveća života“ u Telenor bašti zahvaljujući zaposlenima u Telenoru i predstavnicima grada Beograda. Sadnice su zasađene u ukupno tri Telenor bašte i raspoređene oko Lavirint parka u obliku koncentričnih krugova u prečniku od po 10 metara.

Ivan Jevtovic na sadnji cveca„Telenor bašta koju smo danas, zajedno sa našim partnerima zasadili je četvrti park koji su Telenor i njegovi zaposleni podarili Beogradu“, izjavio je Erlan Neten, izvršni direktor finansija, i dodao „nakon parka kod Kule Nebojša na Kalemegdanu, i prvog lavirint parka u Srbiji, nastavljamo revitalizaciju Ade Huje, ovog puta sađenjem cveća. Ovaj kraj grada smo postavili na zelenu mapu Beograda, u nadi da ćemo inspirisati ostale da vode računa o okolini i da doprinesu prirodnom okruženju“.

Postavljanje Telenor bašte predstavlja nastavak višegodišnje saradnje pokreta Supernatural i Telenora, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„U prethodnom periodu sa Telenorom smo zasadili parkove kod Kule Nebojša na Kalemegdanu, prvi lavirint u Supernatural parku na Adi Huji. Drago nam je da postoje kompanije čiji zaposleni razumeju važnost projekata iz oblasti zaštite životne sredine i koji su voljni da lično daju svoj doprinos“, kaže Srđan Stanković, osnivač Supernatural pokreta.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,