Telenor uvodi uslugu HD zvuka

Telenor Srbija omogućio je svojim korisnicima novu uslugu –  HD zvuk, kojom je kvalitet razgovora unapređen tako da će korisnici imati osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice, navodi se u saopštenju ove kompanije.

telenorPored toga što je jasniji glas sagovornika, HD zvuk ima i mogućnost utišavanja šumova u okruženju kako bi korisnik mogao neometano i jasno da komunicira što će znatno poboljšati korisničko iskustvo.

Ova usluga dostupna je u celoj Pametnoj mreži (GSM i 3G) i besplatna je.

Da bi ovaj servis bio omogućen, potrebno je da oba sagovornika imaju uređaje koji podržavaju HD zvuk, a iz Telenorove ponude to su: HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 i Sony Xperia E.

„Usluga HD zvuka je još jedan u nizu kontinuiranih unapređenja u Pametnoj mreži. Konstantno radimo na povećanju kapaciteta i pokrivenosti, kao i uvođenju novih funkcionalnosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Uz uslugu HD zvuk, korisnici imaju kristalno čist i jasan zvuk tokom razgovora i na taj način koriste veliki potencijal pametnih uređaja i mobilne komunikacije koje im omogućava Pametna mreža gde god da se nalaze“, izjavila je Ingeborg Ofsthus, izvršni tehnički direktor u Telenoru.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,