Prestigio-ASBIS

Tinder serija “Swipe Night”: Poslednja noć na Zemlji i prikupljanje podataka

Filmski program i romantični sastanci često idu zajedno, ali je Tinder ove sadržaje spojio na potpuno novi način kroz seriju „Swipe Night.“ Inovativni sadržaj na dejting platformu donosi interaktivni program, a kroz kratke epizode za koje su unajmljeni profesionalni glumci.

PCPress.rs Image

„Swipe Night“ serijal počeo je 6. oktobra sa prve četiri epizode, od kojih svaka traje po pet minuta, dok je poslednja epizoda zakazana za 27. oktobar. Program je najavljivan kao prvi tog tipa, budući da se radi o mikro-epizodama u kojima glumci igraju uloge junaka koji provode svoju poslednju noć na Zemlji. Tokom epizode glumci gledaocima postavljaju pitanja, te im nude nekoliko varijanti za nastavak epizode, što podseća na knjige iz porodice „izaberi svoju avanturu,“ te film „Bandersnatch.“

„Swipe Night,“ za razliku od srodnih knjiga i programa, pored zabave ima još jedan cilj, budući da se odgovori koje Tinder korisnici daju tokom emitovanja epizode čuvaju kao i bilo koji drugi korisnički podaci. Sadržaj je namenjen korisnicima između 18 i 25 godina, koji danas predstavljaju 50% korisničkog tela, a radi se o inovativnom načinu za prikupljanje podataka, pa ostaje da se vidi hoće li i kako to uticati na privatnost korisnika.

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,