Tinder uvodi opciju video poziva

Tinder je objavio da će kasnije tokom godine objaviti veliku nadogradnju za svoju popularnu aplikaciju, i to će biti video pozivi. Ovo je ogromna nadogradnja, s obzirom da Tinder ima milione korisnika, i da video pozivi mogu biti vrlo korisni za sve njih.

tinder video poziv

Video chat kao novi adut Tindera

Svi se trenutno pitaju kako će Tinder rešiti problem uznemiravanja i zloupotrebe kada se uvede video chat. Pretpostavlja se da rade na sistemu ranog otkrivanja uvredljivih slika. Korisnici će takođe morati da menjaju svoje navike, i da će video pozivi biti uobičajena stvar umesto tekstualnih poruka.

Iz kompanije su takođe objavili i statitističke izveštaje za prethodni period tokom epidemije Korona virusa, u kome je dostignut porast korišćenja ove aplikacije, i to kod žena mlađih od 30 godina, za ukupno 37%. Broj poruka u toku dana povećan je za oko 27%, gledajući globalno. Iako ovi brojevi pokazuju pozitivan rast, primećen je pad broja korisnika u odnosu na februar, odnosno vreme pre krize. Kako se vanredne mere ukidaju, tako se primećuje i porast upotrebe aplikacije i razmena poruka u svim regionima sveta.

Pročitajte i:  Tinder omogućava postavljanje video snimaka na profilima

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: