ePlaneta

TRS – na zadatku već 14 godina

Pre svega, da poželimo srećan jubilej našem BIZIT-u, 10 godina je veliki uspeh naročito u ovoj našoj IKT avliji!

PCPress.rs Image

U narednih 10 godina, želimo vam još više uspeha i širenje na region, možda u istom ili sličnom formatu ili kao jedan novi potpuno novi izdanak! Najbolji ste! Srećno!

Gde smo mi ono stali?

Nismo stali, cepamo solidnom brzinom krstarenja, malo smo povećali visinu krstarenja, čime smo smanjili potrošnju goriva, drugim rečima, napravili smo par internih transformacija i sa istim timom sedam-osam godina uspešno se nosimo sa svim projektima i „problemima” (prim. aut. izazovima) i držimo kurs ka cilju, na važnoj misiji i s jasnom vizijom.

PCPress.rs Image

U ponudi su i dalje ALE (Alcatel-Lucent Enterprise) rešenja za mreže i telefonske centrale, kao naš core biznis, ali smo u međuvremenu razvili i deo koji se sada već sa iskustvom bavi video-zidovima i Digital signage uređajima, kontrolno-operativnim prostorima (koji god da su: COC, NOC, SOC, KOC…).

Dakle, VuWall i Samsung kao osnova za izgradnju kvalitetnih i pouzdanih centara za praćenje kritične infrastrukture, procesa i aktivnosti, uz Vogels i LegrandAV sada čine veliki deo našeg poslovanja i zanimanja.

Pročitajte i:  Paneli na usijanom limenom krovu

Digitala – nova normala

Digitala je nova normala, pa smo i tu sa francuskim VITEC-om, sada već duže od sedam godina, prisutni u domenu IP televizije, distribucije i prenosa signala, kao i digitalnog oglašavanja. Poseban program odnosi se na specijalne aplikacije IPTV-ja u domenu bezbednosti, o čemu ne mogu više ni reči da kažem u pero i papir.

Hotelski deo i dalje ekspandira – TOP NOCH – TOTAL SOLUTIONS – dolaze iz naše male radionice, što sada potvrđuje referentna lista s više od 80 hotela u Srbiji i regionu… Veliki boost dobili smo kroz partnerstvo sa Salto System-ima, za koje smo odvojili dvojicu vrsnih inženjera, i koji uspešno vode taj program u svakom smislu.

Slike sa izložbe

Imamo još par nekih novina, Televic Healthcare Nurse Call sistemi su novi izdanak, a uskoro otvaramo show room u nekih 130 kvadrata na petom spratu Danube Business Centra, u kome će prodajni tim beležiti nove pobede i dobre rezultate i stajati svima vama dragim korisnicima na usluzi kao i do sada – non-stop i bezrezervno.

PCPress.rs Image

U izložbenom delu, moći ćete da uživate u četiri tematske celine:

  • hotelskoj sobi,
  • komandnom centru,
  • multimedijalnoj ili situacionoj ili sobi za odlučivanje (whatever room),
  • daleko bilo, bolničkoj sobi.
Pročitajte i:  ENEL PS: Modernizacija i pouzdanost data centara

Sve to uz razne varijante Salto kontrole pristupa, superbrzom ALE Stellar Wi-Fi-u 6 i magičnoj prezentaciji Samsung The Wall LED video-zida poslednje generacije…

Digitala je nova normala, pa smo i tu sa francuskim VITEC-om, sada već duže od sedam godina, prisutni u domenu IP televizije, distribucije i prenosa signala kao i digitalnog oglašavanja

Bili smo vredni, trud se isplati, vas korisnike uvek stavljamo na prvo mesto i rezultati su došli.

Zahvalni smo svima na poverenju koje ste nam pružili, na projektima koje ste nam dodelili, na prijateljstvu koje smo uspostavili i koje nam je i najveća nagrada.

Smislilo sam i novi slogan za ovu našu malu kompaniju i verujem da ćete se složiti da je dobar:

TRS => Trud, Rad i Specijalizacija = Vaš osmeh

Do sledećeg BIZIT-a, budite zdravo bizi (bussy).

Vidimo se!

Vaš TRS.

trservices.rs

Autor: Miodrag Kovanović, TRS

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,