Tuck: premijere u septembru

Filmovi “Hari Poter i Polukrvni Princ” i “Ledeno doba 3: dinosaurusi dolaze” se uspešno prikazuju u bioskopima, a kompanija Tuck Vision već uveliko razmišlja o septembarskom repertoaru i najavljuje sledeće premijere:

Siroče (Orphan)

Tuck-Siroce Start: 03. septembar
Režija: Zom Kole-Sera
Uloge: Vira Farmiga, Piter Sarsgard, Izabel Furmen
Žanr: Horor, Triler
Web: Orphan-movie.com

Tragični gubitak nerođenog deteta veoma je pogodio supružnike Kejt i Džona, što se odrazilo i na njihov brak. Boreći se da stvore privid normalnosti u svom životu, par odlučuje da usvoji još jedno dete. U lokalnom sirotištu i Džon i Kejt bivaju snažno privučeni malom Ester. Gotovo odmah pošto je dovedu u svoj dom, dolazi do niza upozoravajućih dešavanja, što će naterati Kejt da veruje da nešto nije u redu sa Ester i da je devojčica samo na prvi pogled anđeo. Zabrinuta za sigurnost svoje porodice, Kejt pokušava da natera Džona i ostale da pogledaju ispod Esterine slatke spoljašnjosti. Ali, njene opomene niko ne primećuje, sve dok možda ne postane kasno… za sve.

Gola istina (The ugly truth)
Tuck-Gola-istina Start: 10. septembar
Režija: Robert Luketić
Uloge: Ketrin Hajgl, Džerard Batler, Erik Vinter, Džon Majkl Higins, Nik Sirsi, Kevin Konoli, Čeril Hajns
Žanr: Romantična komedija
Web: TheUglyTruth-movie.com

Rat između polova dolazi do usijanja u komediji ‘’Gola istina’’. Ketrin Hajgl tumači ulogu Ebi Rikter, uspešne producentkinje jutarnjeg programa na televizji. U potrazi za ‘’gospodinom savršenim’’, ona ostaje beznadežno sama. Međutim, Ebi uskoro dobija „hladan tuš“, jer će je njeni šefovi ubaciti u tim sa kontroverznim TV voditeljem po imenu Majk Čedvej. Džerard Batler tumači ulogu Majka, koji obećava da ce razotrikriti „golu“ istinu o tome šta muskarci i žene zapravo žele.

Poslednja ekskurzija 4 (The Final Destination 4)

Tuck-Poslednja-ekskurzija-4 Start: 17. septembar
Režija: Dejvid R. Elis
Uloge: Bobi Kampo, Santel Van Santen, Krista Alen, Mikelti Viliamson, Hali Veb, Nik Zano, Endru Fiskela, Ricard T. Dzons
Žanr: Horor
Web: TheFinalDestinationmovie.com

Običan dan na automobilskim trkama se za Nika O’Benona pretvorio u zastrašujuće predskazanje u kojem se automobili sudaraju, dok zapaljene krhotine lete na sve strane i ubijaju njegove prijatelje. Kada nakon jezivog prividjenja dođe sebi, Nik počinje da paniči i ubeđuje svoju devojku Lori i njihove prijatelje Dženet i Hanta da napuste trkačku stazu. Nekoliko sekundi nakon što se Nikova užasna vizija obistinila, oni uspevaju da pobegnu, misleći da su prevarili smrt. Međutim Nikove jezive vizije se nastavljaju, jer oni koji su preživeli nesreću na trkama počinju da umiru jedan po jedan, na veoma strašne načine. Nik shvata da mora da otkrije kako da prevari smrt jednom za svagda, pre nego što i sam doživi kraj.

Mačak u čizmama (La veritable histoire du Chat Botté)

Tuck-Macak-u-cizmama Start: 17. septembar
Režija: Žerom Desam, Paskal Erol
Uloge: Žerom Desam, Joland Moro, Luiz Valon, Artur Desam
Žanr: Animirani
Web:  PussnBoots-themovie.mk2.com

Slobodna adptacija čuvene priče Šarla Peroa „Mačak u cizmama“, namenjena svim generacijama će se po prvi put naći na bioskopskom platnu. Mladi mlinarev sin Pjer nasleđuje mačka koji govori kao čovek i nosi čudesne čizme koje mu daju magične moći. Uz pomoć malih trikova i humora on mu pomaže da dođe do slave i bogatstva, ali i da osvoji srce princeze Manon, u koju je ludo zaljubljen. I drugi momci žele da ožene princezu, pa će uciniti sve da zaustave njihovo venčanje.

clip_image0014

Ostale vesti iz kompanije
Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: