BIZIT 2022

Tuned, Facebook-ova aplikacija za parove, sada dostupna na Android-u 

Facebook-ov New Product Experimentation tim je objavio Tuned aplikaciju za Android.

PCPress.rs Image

Facebook je pokrenuo Tuned 2020 kao iOS ekskluzivnu aplikaciju

Tuned je aplikacija koja je prvenstveno namenjena parovima. Prvi put je predstavljena u aprilu 2020. godine kao ekskluzivna iOS aplikacija u Kanadi i SAD-u. Facebook-ova nova aplikacija prilagođena parovima, omogućava partnerima da četuju, postavljaju kalendare, dele fotografije i muziku i imaju timeline zajedničkih uspomena između sebe. Rivali su mu aplikacije poput „Between“ ili „Couply“ koje se takođe reklamiraju kao pogodne za par. Android aplikaciju za Tuned prvi je primetio Android Police. U Tuned-ovom opisu na Google Play-u nedostaju detalji o tome kako će Facebook čuvati podatke korisnika privatnim.

Može se pretpostaviti da Facebook može primeniti svoje politike prilagođene oglašavanju u aplikaciji. Tuned je trenutno u otvorenom beta testiranju, prema izveštaju, i čini se da Facebook nalog nije potreban za podešavanje aplikacije. Korisnici mogu pristupiti aplikaciji koristeći svoje brojeve telefona. Potrebna su dva telefonska broja, jer Tuned neće odobriti pristup dok ne pozovete svog partnera. Korisnici iOS-a mogu da preuzmu aplikaciju preko Apple App Store-a. iOS aplikacija je prvi put objavljena u aprilu 2020. godine od strane Facebook-ovog New Product Experimentation tima. Tuned pomaže partnerima da izvršavaju couple-friendly zadatke, poput šerovanja muzike i fotografija, i što je još važnije postavljanjem kalendara koji beleže važne datume i godišnjice u vezi.

Pročitajte i:  YouTube bi uskoro mogao da dozvoli korisnicima da zumiraju video snimke

Aplikacija takođe omogućava partnerima da međusobno šalju upite kojima se može pristupiti tek kada oba partnera odgovore na pitanje. New Product Experimentation tim opisuje aplikaciju kao „Privatni prostor u kojem vi i vaša draga osoba možete jednostavno biti sami sa sobom. Sa  Tuned možete biti podjednako neobični i blesavi, čak i kad ste razdvojeni. Kreativno izrazite svoju ljubav, podelite svoje raspoloženje, razmenite muziku i napravite digitalnu beležnicu svojih posebnih trenutaka.”

Izvor: Gadgets

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,